Homepage > Competitions > Stipendije Večernjeg lista i ACMT-a

Baza natječaja

Stipendije Večernjeg lista i ACMT-a

Deadline: 23.04.2008.

Scholarship administrator: American College of Management and Technology
Level: undergraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Stipendije Večernjeg lista - kapitaliziraj svoje znanje!

ACMT i ove godine nastavlja uspješnu suradnju s Večernjim listom, koji već treću godinu za redom dodjeljuje stipendije kandidatima s najboljim ostvarenim rezultatima na prvom prijamnom roku.

Za akademsku godinu 2008/2009 nude se tri pune stipendije za sve četiri godine studiranja kandidatima s područja Republike Hrvatske koji ostvare najbolje rezultate na prijamnom roku koji će se održati 26. travnja 2008. godine u Dubrovniku i Zagrebu!

Svi kandidati koji se putem Večernjeg lista prijave na prvi prijemni rok u periodu od 12.03.2008. do 23.04.2008., imaju mogućnost osvojiti punu školarinu (približno 20.000,00 EUR), kao i mogućnost odrađivanja stručne prakse u ovim najvećim dnevnim novinama u Hrvatskoj. Nadalje, svi kandidati koji se prijave na prvi prijemni rok putem Večernjeg lista imaju besplatan prijamni ispit.

Proces prijave:

Pošaljite SMS s ključnom riječi STIPENDIJA na broj 66 436 i čekajte povratnu informaciju za nastavak prijave. U povratnoj informaciji ćete dobiti šifru koju ćete upisati na naznačeno mjesto u Application form-u za prijavu na prijemni ispit. Nakon prijave dobit ćete potvrdu putem e-maila o primljenoj prijavi za stipendije Večernjeg lista.

Detalje o procesu prijave također možete naći u Večernjem listu u sljedećim izdanjima: 12.03., 15.03., 19.03., 22.03., 26.03., 29.03., 2.04., 9.04. i 12.04.2008. godine.

Prava i uvjeti:

Temeljem akcije Večernjeg lista i Američke visoke škole za management i tehnologiju (ACMT) koja se odnosi na prvi prijemni ispit 26. travnja 2008. godine, Večernji list dodjeliti će pravo na plaćenu školarinu za pohađanje nastave na ACMT-u na četverogodišnjem stručnom studiju Service managementa.

Stipendija se dodjeljuje troje kandidata koji su postigli najbolji uspjeh na prijemnom ispitu. Večernji list stipendija pokriva samo troškove školarine, a ne uključuje troškove stanovanja, knjiga i ostalih životnih troškova.

Po načelu „najboljeg nastojanja“ nastojat će se pronaći mogućnosti pohađanja prakse za Primatelja stipendije  u Večernjem listu.

Primatelj Stipendije morat će održavati prosjek ocjena od najmanje 4,00 po hrvatskom sustavu ocijenjivanja, tijekom cijelog četverogodišnjeg trajanja stručnog studija.

Polovične stipendije ACMT-a

ACMT nudi i dvije polovične stipendije za sve četiri godine studiranja za četvrto i peto mjesto ostvareno na prvom prijamnom roku 26.04.2008.
Ove ACMT polovične stipendije su otvorene za sve kandidate na prvom prijamnom ispitu, neovisno o tome imaju li prebivalište u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Kandidatima koji se rangiraju na četvrto i peto mjesto na prvom prijamnom ispitu 26. travnja 2008. godine, ACMT će dodjeliti pravo na plaćenih 50 % školarine.

Primatelj polovične Stipendije također će morati održavati “dobar akademski status”.

Više informacija o stipendiji, te uvjetima i pravima Stipendista potražite ovdje.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu