Homepage > Competitions > Razmjena učenika srednjih škola

Baza natječaja

Razmjena učenika srednjih škola

Deadline: 28.11.2008.

Scholarship administrator: Forum za slobodu odgoja
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: United States of America, United Kingdom

 

Stipendije u organizaciji Foruma za slobodu odgoja

Obaviještavamo Vas kako je Forum za slobodu odgoja raspisao Natječaj za izbor 14. generacije stipendista i stipendistica u sklopu programa razmjene učenika srednjih škola u Republici Hrvatskoj sa srednjim školama Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

Navedeni program, Forum provodi u suradnji s organizacijama American Secondary Schools for International Student and Teachers i Davis International Scholarship Program iz SAD-a i The Headmasters' and Headmistresses' Conference iz Velike Britanije.

Program je namijenjen učenicima i učenicama drugih razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj koji žele pohađati treći razred srednje škole u SAD-u ili Velikoj Britaniji.

Natječaj za izbor stipendista i stipendistica objavljen je 17. listopada 2008. godine.

Zainteresirani učenici i učenice tekst Natječaja i prijavne obrasce mogu naći na mrežnim stranicama Foruma – www.fso.hr.

Na navedenim stranicama nalazi se i „Vodič kroz program stipendija" koji se može preuzeti. U „Vodiču" se nalaze odgovori na često postavljena pitanja vezano za program, kao i upute za prijavu na Natječaj.

 

Materials

Natječaj (141 kb)

 

Previous year's competition

Razmjena učenika srednjih škola (2007)

 

 

 

Visit www.ceu.hu