Homepage > Competitions > MIB School of Management scholarships

Baza natječaja

MIB School of Management scholarships

Deadline: 31.07.2009.

Scholarship administrator: MIB School of Management of Trieste
Level: postgraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Italy

 

Stipendije MIB School of Management, Trieste

MIB School of Management je jedna od vodećih poslovnih škola u Italiji koja nudi kolegije u području menadžmenta iz međunarodne perspektive i provodi istraživanja u glavnim područjima međunarodnog menadžmenta.

Međunarodni fokus MIB-a je izražen kroz međunarodnu akreditaciju, podučavanje magisterija na engleskom te sastav studentskog i profesorskog tijela. MIB surađuje s poslovnim školama i tvrtkama diljem svijeta i osigurava mogućnost zaposlenja na međunarodnom tržištu.

MIB i njihove tvrtke partneri smatraju Hrvatsku zemljom visokog potencijala za ljudski kapital. Stoga, MIB i tvrtke sponzori nude posebnu skupinu stipendija samo za hrvatske kandidate za MIB-ove magisterije. Ove stipendije pokrivaju do 100% školarine i nude se Hrvatima za dolje navedene magisterije.

MBA se nudi kao redovni i izvanredni studij u trajanju od 12 odnosno 24 mjeseca na engleskom jeziku. Program nudi visoko-kvalitetno obrazovanje u menadžmentu na međunarodnom nivou s međunarodnim priznanjem i impresivnim postotkom zaposlenja.

Ovaj magisterij nudi uzbudljive menadžerske i poduzetničke prilike u turističkom sektoru i povezivanje s tvrtkama koje nude poslovne prilike. Program se održava na engleskom jeziku i traje 12 mjeseci.

Ovaj program je jedinstven na europskom nivou. Nudi impresivnu poslovnu akreditaciju za karijeru u osiguranju, bankovnom poslovanju i financijskoj industriji na međunarodnom nivou.

 

Za više informacija o MIB-u i programima posjetite http://www.mib.edu

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu