Homepage > Competitions > Stipendija za Međunarodni ljetni tečaj njemačkog jezika

Baza natječaja

Stipendija za Međunarodni ljetni tečaj njemačkog jezika

Deadline: 31.03.2009.

Scholarship administrator: Sveučilište u Zagrebu
Level: short course
Field of study: Humanities
Place of study: Austria

 

Stipendija Sveučilišta u Beču za Međunarodni ljetni tečaj njemačkog jezika u Beču

Sveučilište u Beču ponudilo je Sveučilištu u Zagrebu jednu (1) stipendiju za Međunarodni ljetni tečaj njemačkog jezika u Beču. Stipendija iznosi 1.333 eura, a uključuje: troškove upisa – 25 eura, cijenu tečaja – 390 eura, troškove smještaja u dvokrevetnoj sobi– 418,5 eura te iznos od 500 eura kojim polaznik podmiruje troškove prehrane, knjiga, sudjelovanje u kulturnim aktivnostima i sl.

Odabrani kandidat moći će odabrati jedan od tri ponuđena termina tečaja: od 05. srpnja do 01. kolovoza 2009., od 02. kolovoza do 29. kolovoza 2009., od 30. kolovoza do 19. rujna 2009. Podrobnije obavijesti potražite na http://www.univie.ac.at/WIHOK/wihok_index_d.html.

Za stipendiju se mogu natjecati redoviti studenti Sveučilišta u Zagrebu koji su s dobrim uspjehom završili najmanje tri godine studija.
Zainteresirani kandidati trebaju do utorka 31. ožujka 2009. u pismohranu Sveučilišta u Zagrebu, Trg. m. Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente:

  • molbu na hrvatskom jeziku,
  • životopis na hrvatskom i njemačkom jeziku na Europass CV obrascu dostupnom na: http://europass.cedefop.eu.int/europass/preview.action,
  • potvrdu o upisanom semestru,
  • prijepis ocjena,
  • jednu preporuku profesora matičnog fakulteta na engleskom ili njemačkom jeziku,
  • motivacijsko pismo u kojem treba obrazložiti razloge za pohađanje ljetnog tečaja.

Osoba za kontakt: Ivana Žganjar, stručna suradnica Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: ivana.zganjar@unizg.hr , tel. 46-98-106.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu