Homepage > Competitions > Stipendije općine Grožnjan

Baza natječaja

Stipendije općine Grožnjan

Deadline: 01.10.2009.

Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Na temelju članka 4. Odluke o dodjeljivanju stipendija (Klasa: 602-01/02-01/1 od 02. kolovoza 2002.g.), i Odluke o izmjeni odluke o dodjeljivanju stipendija od 26. listopada 2004.g., Općinsko vijeće Općine Grožnjan dana 28. srpnja 2009.g., raspisuje

N A T J E Č A J
za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za obrazovanje za školsku godinu 2009./2010. godinu

I.
Općina Grožnjan radi zadovoljavanja potreba za obrazovanjem kadrova te potpore i poticanja na daljnje školovanje učenika i studenata koji su tijekom dosadašnjeg školovanja ostvarili dobre rezultate, dodjeljuje stipendije u skladu s citiranom odlukom.

II.
Stipendija se odobrava za čitavo vrijeme trajanja studija, a na natječaj se mogu javiti učenici i studenti svih godina studija.

Kod odobravanja stipendija primjenjivat će se Odluka o dodjeljivanju stipendija od 02. kolovoza 2002. g. i Odluka o izmjeni Odluke o dodjeljivanju stipendija od 26. listopada 2004.g. (Klasa: 945-01/04-01/01).

III.
Molbe za stipendiju podnose se Općini Grožnjan osobno ili poštom, do 01. listopada 2009.g.

Uz zamolbu treba priložiti: fotokopiju domovnice i dokaz o upisu u tekuću školsku godinu.

IV.
Pravo na stipendiju imaju svi učenici i studenti s prebivalištem na području Općine Grožnjan koji redovno izvršavaju svoje školske obaveze, a vrijedi za cijelo razdoblje trajanja obrazovnog programa.

V.
Visina učeničkih stipendija iznosi 50 Eura mjesečno, za redovne studente 100 Eura mjesečno, a za izvanredne studente 75 Eura mjesečno, u protuvrijednosti u kunama po srednjem tečaju NBH na dan isplate.

VI.
Za učenike i studente kojima je stipendija već odobrena za cijelo obrazovno razdoblje, Jedinstveni upravni odjel donosi rješenje o isplati stipendije na temelju potvrde o upisu u narednu godinu studija.

VII.
Natječaj se objavljuje na Oglasnoj ploči Općine Grožnjan i u “Službenim novinama” Općine Grožnjan.

O rezultatima natječaja učenici i studenti bit će obaviješteni rješenjem.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu