Homepage > Competitions > SPECIJALIST Stipendija

Baza natječaja

SPECIJALIST Stipendija

Deadline: 15.12.2009.

Scholarship administrator: Specijalist d.o.o.
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

SPECIJALIST.Stipendija

S ciljem poticanja razvoja novih kadrova SPECIJALIST.HR pruža mogućnost stipendiranja studenata. Predajom oglasa za studentske poslove i kupnjom studentskih profila formira se fond za stipendiranje. Kada fond dostigne iznos od 1.600,00 HRK, dodjeljuje se mjesečna stipendija u istom iznosu.

Uvjet za prijavu je da su studenti registrirani korisnici portala SPECIJALIST.HR i da prilože svoje rješenje poslovnog slučaja objavljenog na stranicama portala namijenjenima studentima. Poslovni slučajevi biti će objavljeni čim se dostignu uvjeti za dodjeljivanje stipendije. Uz zadani poslovni slučaj biti će naveden i rok za slanje rješenja.

Rješenje se dostavlja sa samom prijavom za stipendiju. Za svaki poslovni slučaj student može prijaviti jedno rješenje. O najboljem rješenju poslovnog slučaja odnosno o studentu koji dobiva stipendiju odlučiti će Komisija u sastavu 3 člana, zaposlenika u SPECIJALIST.HR. Dobitnik stipendije i nagrađeno poslovno rješenje objaviti će se na stranicama portala namijenjenim studentima.

Uvjet za prijavu za stipendiju je da se student registrira kao korisnik portala, što je besplatno. Rješenje poslovnog slucaja objavljenog na stranicama portala potrebno je dostaviti do 15.12.2009. godine.

Najbolje ocjenjeni rad zaslužiti ce 1.600 kuna stipendije!

SPECIJALIST.Stipendija dio je vizije stvaranja mreže financijskih strucnjaka koji žele napredovati u karijeri i uživati u poslu, kroz SPECIJALIST.HR, prvi portal specijaliziran za razvoj i zapošljavanje financijskih strucnjaka.

 

 

Previous year's competition

SPECIJALIST stipendija (2009)

 

 

 

Visit www.ceu.hu