Homepage > Competitions > Cotrugli E/MBA stipendije

Baza natječaja

Cotrugli E/MBA stipendije

Deadline: 15.04.2010.

Scholarship administrator:
Level: postgraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Europe

 

Prijavite se i osvojite E/MBA stipendije vrijedne 105.000 eura!

U skladu s velikim interesom poslovne javnosti i brojem prijava za MBA stipendije u 2009., Lider u suradnji s portalom MojPosao i ove godine dodjeljuje stipendije za međunarodno akreditirane Executive MBA i MBA programe na COTRUGLI Business Schoolu.

Kandidati koji se prijave na natječaj imat će priliku osvojiti stipendije u ukupnoj vrijednosti od 105.000 eura.

Riječ je o dvije različite grupe stipendija: 

  1. Executive MBA program - za kandidate s minimalno tri godine relevantnog radnog iskustva;
  2. MBA program za kandidate s minimalno jednom godinom radnog iskustva.

Građani Hrvatske moći će se natjecati za jednu punu i pet polovičnih stipendija u svakoj od tih dviju navedenih kategorija.

Uvjeti natječaja za Executive MBA program

  • završen fakultet 
  • aktivno znanje engleskog jezika
  • najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva
  • poželjno menadžersko iskustvo

Uvjeti natječaja za MBA program: 

  • završen fakultet 
  • aktivno znanje engleskog jezika
  • najmanje jedna godina radnog iskustva

Executive MBA program (www.cotrugli.eu/emba) je namijenjen top i middle managerima te samostalnim poduzetnicima koji žele steći suvremena poslovna znanja i vještine lako primjenjive u svojim organizacijama. Uvjet da polaznici pristupe selekcijskom procesu EMBA programa jest minimalno tri godine radnog iskustva, VSS, da posjeduju menadžersko iskustvo i aktivno se služe engleskim jezikom. Predavanja, tj. moduli se održavaju u prosjeku jedan produljeni vikend na mjesec.

Ciljna grupa MBA programa (www.cotrugli.eu/mba) su junior i middle manageri s manje godina poslovnog iskustva (minimalno jednu). Budući da je riječ o mladim ljudima (prosjek godina je 25), koji još nisu previše vezani radnim i obiteljskim obvezama, program omogućuje putovanja u zemlje JI Europe i razvoj regionalnog networkinga. MBA program održava se u tjednim modulima na različitim lokacijama u regiji gdje COTRUGLI inače posluje.

Kako se prijaviti?
Proces za prijave sastoji se od dva kruga. Kandidati se prijavljuju na internetskoj stranici www.cotrugli.eu/scholarships. Nakon online prijave dobivaju aplikacijski materijal koji ispunjen na engleskome vraćaju mailom najkasnije do 15. travnja (do ponoći). Finalna selekcijska procedura i testiranje održat će se 24. i 25. travnja 2010. godine (subota I nedjelja) u Zagrebu.
Na finalnu selekcijsku proceduru kandidati moraju donijeti i tri kupona koja će biti objavljena u poslovnom tjedniku Lider u brojevima 236 (9. travnja), 237 (16. travnja) i 238 (23. travnja).

Više o projektu dodjele stipendija, o uvjetima za prijavu, o programima za koje se stipendije dodjeljuju, o samoj COTRUGLI Business Schoolu i polaznicima iz Hrvatske pratite redovito na internetskoj stranici www.liderpress.hr te u tiskanom izdanju Lidera.

COTRUGLI Business School je jedina poslovna školi u Hrvatskoj čiji MBA programi za koji se dodjeljuju stipendije akreditiraju strane ugledne svjetske institucije (AMBA). Ova je škola i član prestižne AACSB organizacije poslovnih škola. Tržišta na kojima COTRUGLI djeluje su Makedonija, BiH, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bugarska, a glavni centri škole su u Zagrebu i Beogradu.

Oba su programa koncipirana tako da polaznici rade u timovima. Članovi tima dolaze iz različitih sektora i na taj način još efikasnije usvajaju nova znanja kako od predavača tako i uzajamnom razmjenom. Taj je sustav rada izabran zbog činjenice da je upravo razmjena iskustava najefikasnije učenje. Svi E/MBA moduli su interaktivni i stimulirajući, a rad na stvarnim slučajevima dinamičan je i praktičan. Predavači dolaze s respektabilnih svjetskih poslovnih škola (ESCP-EAP, INCAE, Kellogg, MIT...), a ujedno su i globalni konzultanti u mnogim svjetskim organizacijama i izvrsni su poznavatelji poslovnih trendova.

Više informacija OVDJE.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu