Homepage > Competitions > International MBA - Retail in the Banking and Financial Industry

Baza natječaja

International MBA - Retail in the Banking and Financial Industry

Deadline: 28.06.2010.

Scholarship administrator: UniCredit Group
Level: doctoral
Field of study: Social Sciences
Place of study: Italy

 

International UniCredit Retail MBA –Retail in the Banking and Financial Industry (Međunarodni poslijediplomski studij poslovne administracije iz područja maloprodajnog bankarstva)

Natječaj za upis na studij je u tijeku i otvoren je do 28. lipnja 2010.

Studij organiziraju poslovna škola Alma (Alma Graduate School) Sveučilišta u Bolonji i Grupa UniCredit . Jedini je MBA među 2,500 poslijediplomskih programa u ponudi na međunarodnom tržištu obrazovanja koji je usredotočen na maloprodajno bankarstvo.  Program pruža znanja, vještine i strateško razmišljanje za razvoj menadžerske karijere u maloprodajnom bankarstvu te je namijenjen talentiranim mladim ljudima koji teže međunarodnoj karijeri u bankarskom sektoru. Prošle godine program je pohađao 21 student iz Armenije, Kameruna, Indije, Italije, Makedonije, Meksika, Srbije, Šri Lanke, Tajvana, Turske i Mađarske.

Uvjeti:

  • 25 do 32 godina
  • završen dodiplomski studij
  • najmanje tri godine radnog iskustva u nekoj tvrtci, ne nužno u području bankarstva i financija
  • odlično poznavanje engleskog jezika

Program se odvija na engleskom jeziku , u Bologni i počinje u rujnu 2010. Školarina iznosi 25,000 eura, a najboljim kandidatima primljenima u program nude se stipendije od 10.000 do 25.000 eura. 

Krediti za studij: zahvaljujući ugovoru između Alma Graduate School i UniCredita moguć je kredit koji pokriva čitav trošak MBA programa kao i kredit od 10.000 eura za osobne troškove tijekom akademske godine.

Detaljne informacije o studiju i prijavni obrazac dostupni su na adresi unicreditmba@almaweb.unibo.it i na internetskoj stranici http://www.almaweb.unibo.it/unicreditmba.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu