Homepage > Competitions > Natječaj za dodjelu nagrade 'NAJBOLJI STUDENTSKI RAČUNALNI PROGRAM FER-A'

Baza natječaja

Natječaj za dodjelu nagrade 'NAJBOLJI STUDENTSKI RAČUNALNI PROGRAM FER-A'

Deadline: 01.10.2010.

Scholarship administrator: Fakultet elektrotehnike i računarstva
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: Engineering
Place of study: Croatia

 

Natječaj
za dodjelu nagrade
"NAJBOLJI STUDENTSKI RAČUNALNI PROGRAM FER-A"
za akademsku godinu 2009./2010.

 I Raspisuje se natječaj za dodjelu nagrade "Najbolji studentski računalni program FER-a" za akademsku godinu 2009./2010.

II Pravo natjecanja imaju studenti preddiplomskog i diplomskog studija FER-a, sukladno Pravilniku. Program koji se prijavljuje za Nagradu može biti rad jednog do najviše pet studenata. Dodjeljuju se (u pravilu) tri nagrade. Uvjeti za prijavu definirani su Pravilnikom i pratećim dokumentima koji su dostupni na adresi http://www.fer.hr/cip/najbolji_program  

III Svi natjecatelji su dužni popuniti i potpisati Izjavu koja se nalazi na navedenoj adresi.

IV Potpisanu izjavu zajedno s programom i ostalom Pravilnikom propisanom dokumentacijom treba predati najkasnije do uključivo 1. listopada 2010. u pisarnicu Fakulteta u zatvorenoj koverti s naznakom "Za natječaj: Najbolji studentski računalni program FER-a".

V Ocjenu radova obavlja Povjerenstvo kako je utvrđeno Pravilnikom. Povjerenstvo donosi prijedloge nagrada najkasnije do 2. studenog 2010.

VI Odluku o Nagradama donosi (u pravilu) Fakultetsko vijeće na svojoj sjednici u mjesecu studenome. Podjela nagrada održava se na svečanosti u povodu obilježavanja Dana Fakulteta.

 

Materials

Pravilnik za dodjelu nagrade (71 kb)
Natječaj - izjava (38 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu