Homepage > Competitions > Stipendija POLCOM škole

Baza natječaja

Stipendija POLCOM škole

Deadline: 28.10.2010.

Scholarship administrator: Institut za nove medije i e-demokraciju
Level: postgraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu kao suorganizator "POLCOM škole" odlučio je dodijeliti dvije stipendije studentima diplomskog studija Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Natječaj za stipendiju počinje u utorak 26. listopada 2010. godine, a završava dodjelom stipendija 28. listopada 2010. godine.

Kandidati koji žele pristupiti natječaju za stipendiju "POLCOM škole" moraju zadovoljiti slijedeće kriterije i priložiti potrebnu dokumentaciju:

  • Potvrdu o završenom preddiplomskom studiju na Fakultetu političkih znanosti ili kopiju indeksa s upisanom višom godinom studija 
  • Životopis
  • Motivacijsko pismo

Selekcija kandidata za stipendiju održat će se na temelju njihovih dosadašnjih dostignuća na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu te na temelju motivacije za program "POLCOM škole".

Dodijeljena stipendija u iznosu od 10.000 kuna (+PDV) pokrivat će sve troškove škole i materijala. Predavanja za prvu generaciju polaznika "POLCOM škole" održavat će se petkom i subotom u prostorijama Fakulteta političkih znanosti, a predavanja počinju 5. studenog 2010. godine.

Životopise i motivacijska pisma možete poslati elektronskom poštom na e-mail adresu polcom@fpzg.hr ili na milica@edemokracija.hr s naznakom "Za natječaj za stipendiju", a studenti koji zadovolje kriterije i dobiju stipendiju naknadno će morati dostaviti potvrdu o završenom preddiplomskom studiju na Fakultetu političkih znanosti.

Detaljne informacije o programu ˝POLCOM škole˝ dostupne su na www.edemokracija.hr.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu