Homepage > Competitions > Stipendije Općine Kanfanar

Baza natječaja

Stipendije Općine Kanfanar

Deadline: 04.11.2010.

Scholarship administrator: Općina Kanfanar
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

N A T J E Č A J
ZA DODJELU STIPENDIJE ZA OBRAZOVANJE U
ŠKOLSKOJ GODINI 2010/11.

1. U školskoj godini 2010/11. Općina Kanfanar dodijelit će 1 (jednu) stipendiju učenicima srednjih škola i 5 (pet) stipendija studentima viših škola i fakulteta, koji podnesu zamolbu Općini Kanfanar i udovoljavaju uvjetima navedene Odluke.

2. Na stipendiju imaju pravo učenici i studenti s prebivalištem na području Općine Kanfanar a koji se školuju izvan područja Općine.

3. Učenici i studenti koji primaju stipendiju po drugom osnovu ne mogu biti korisnici stipendije po ovoj Odluci.

4. Zamolbe za stipendiju podnose se ovom Upravnom odjelu.

Uz zamolbu se prilažu:

preslik ocjena – svjedodžba zadnje godine obrazovanja, potvrda o upisu u školu – fakultet, potvrda o prebivalištu, potvrda o sudjelovanju na takmičenjima, potvrda o članstvu u udrugama koje se financiraju iz proračuna Općine Kanfanar, potvrda o smještaju u podstanarstvu ili domu, potvrda za člana obitelji koji se redovno školuje izvan mjesta stanovanja, potvrda o eventualno bolesnom članu obitelji.

Natječaj je otvoren 15 dana od dana objavljivanja, odnosno do 04. studenog 2010. godine. Zakašnjele zamolbe neće se uzeti u obzir.

Dodatne obavijesti u svezi s provedbom ovog natječaja kao i tiskane zamolbe mogu se dobiti u Općini Kanfanar ili na web stranici www.kanfanar.hr. skidanjem "Zamolbe za stipendiju" u rubrici Dokumenti za downolad.

 

Materials

Zamolba za stipendiju (39 kb)

 

Previous year's competition

Stipendije Općine Kanfanar (2009)

 

 

 

Visit www.ceu.hu