Homepage > Competitions > 20 stipendija za studiranje na ACMT-u

Baza natječaja

20 stipendija za studiranje na ACMT-u

Deadline: 02.06.2011.

Scholarship administrator: American College of Management and Technology
Level: undergraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Prijavi se i osvoji 20 stipendija za studiranje na ACMT-u!

Za natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola ili kandidati koji su ranijih godina završili srednjoškolsko obrazovanje

Natječaj za stipendije započinje 02. svibnja 2011. i traje do zaključno 02. lipnja 2011. do kada se primaju online prijave.

Svi prijavljeni kandidati moraju pristupiti klasifikacijskom ispitu iz engleskog jezika i matematike, kao i motivacijskom razgovoru. Ispit će se održati u ACMT prostorima u Dubrovniku i Zagrebu 6. lipnja 2011. s početkom u 9:00 sati.

Nagrade:
1. mjesto: Stipendija u vrijednosti 10,000 EUR za studiranje na ACMT-u
2. - 20. mjesto: Stipendija u vrijednosti 5,500 EUR za studiranje na ACMT-u

Stipendije su iskoristive isključivo za početak studiranja na ACMT-u akademskoj godini 2011/2012. te nisu prenosive za slijedeće godine. Iznos ostvarene stipendije dijeli se na sve četiri godine studiranja (na 11 akademskih kvartala). Ukoliko je učenik u nekom od selekcijskih procesa na ACMT-u u 2011. godini ostvario pravo na stipendiju ili financijsku pomoć, može iskoristiti samo jednu (veću) nagradu.

Dobitnici stipendija moraju održavati prosjek ocjena iznad 3.0 (od maksimalnih 4.0) tijekom studiranja na ACMT-u. Ukoliko tijekom studiranja prosjek ocjena padne ispod 3.0, student(ica) gubi pravo na stipendiju. Sve ostvarene stipendije su bezpovratne te dobitnici nemaju obvezu vraćati uložena sredstva ili bilo kakvu drugu obvezu prema pružateljima stipendije. Imena dobitnika mogu biti objavljena kao javna informacija u medijima.

Prijavnicu mozete pronaći ovdje.

 

 

Related experiences

American College of Management and Technology (Dragan Mrkajić)

 

 

 

Visit www.ceu.hu