Homepage > Competitions > Stipendije Općine Motovun

Baza natječaja

Stipendije Općine Motovun

Deadline: 20.10.2011.

Scholarship administrator: Općina Motovun
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

OGLAS
za dodjelu stipendija u školskoj godini 2011./2012.

Članak 1.

U školskoj godini 2011/2012. odobravaju se stipendije:

  • dosadašnjim stipendistima temeljem potvrde o upisu u narednu godinu odnosno razred i potvrde o prosjeku ocjena,
  • novim stipendistima u skladu s kriterijima iz navedene Odluke.

Članak 2.

Visina stipendije za učenike iznosi 350,00 kuna mjesečno, a za studente 450,00 kuna mjesečno.

Članak 3.

Stipendija se odobrava za period trajanja obrazovnog programa propisanog statutom obrazovne ustanove. Ukoliko tijekom primanja stipendije stipendist promjeni obrazovnu ustanovu, pravo na stipendiju ostvaruje samo u slučaju upisa u viši razred odnosno narednu studijsku godinu. Stipendija se isplaćuje od 1. rujna do 30. lipnja. Tijekom srpnja i kolovoza stipendija se ne isplaćuje. Isplata se obavlja putem žiro računa otvorenog kod Istarske kreditne banke.

Članak 4.

Pravo na stipendiju imaju redovni učenici srednjih škola i redovni studenti s prebivalištem na području Općine Motovun. Pravo na stipendiju mogu ostvariti učenici i studenti koji nemaju stipendiju iz drugih izvora.

Članak 5.

Molba za stipendiju podnosi se Jedinstvenom upravnom odijelu Općine Motovun u vremenu od 15. rujna do 05. listopada 2011. godine za učenike, te od 15. rujna do 20.listopada za studente, na propisanom obrascu koji se podiže u Jedinstvenom upravnom odijelu Općine Motovun ili na službenim internet stranicama Općine Motovun (www.motovun.hr). Dosadašnji stipendisti moraju u roku iz prethodnog stavka dostaviti potvrde o upisu u viši razred odnosno narednu studijsku godinu, te učenici prosjek ocjena prethodne godine školovanja, odnosno studenti prosjek ocjena cjelokupnog studija, koji kod studenata koji studiraju po novom sustavu mora sadržavati i broj ECTS bodova. Dosadašnji stipendisti koji ne dostave svu potrebnu dokumentaciju u zadanom roku gube pravo na daljnje primanje stipendije, dok se molbe za nove stipendiste koje ne budu dostavljene u zadanom roku ili budu nepotpune neće ni razmatrati. Ukoliko visokoškolska ustanova koju pohađa student stipendist ne postavlja nikakve uvjete za upis u narednu studijsku godinu student mora u prethodnoj studijskoj godini skupiti najmanje 20 ECTS bodova kako bi imao pravo na daljnje primanje stipendije.

Članak 6.

Molbe za dodjelu stipendija rješava Jedinstveni upravni odjel na temelju kriterija određenih Odlukom i ovim Oglasom. Po donošenju rješenja sklapa se ugovor između Jedinstvenog upravnog odijela kao stipenditora i učenika odnosno studenta kao stipendista.

 

Potpuni natječaj za dodjelu stipendija možete pročitati u privitku.
 

 

Materials

Natječaj za dodjelu stipendija (49 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu