Homepage > Competitions > Stipendija Veleučilišta VERN i Globusa

Baza natječaja

Stipendija Veleučilišta VERN i Globusa

Deadline: 21.01.2012.

Scholarship administrator: Veleučilište VERN
Level: postgraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Stipendija Veleučilišta VERN i Globusa

Globus i VERN' dodjeljuju stipendiju vrijednu 80.000 kuna

Veleučilište VERN' i Globus raspisuju natječaj za stipendiju za specijalistički diplomski stručni studij Poduzetnički menadžment na Veleučilištu VERN', u vrijednosti od 80.000 kuna. Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi stručnjaka za poduzetnički menadžment u Hrvatskoj, VERN' je u suradnji s Globusom organizirao seriju edukativnih članaka o trendovima i izazovima u poduzetničkom menadžmentu.

Nakon uspješnog svladavanja pet lekcija objavljenih u Globusu kandidati će moći pristupiti upitniku koji će se nalaziti na studentskim portalima sustava Eduneta. (Ukoliko nemate korisničke podatke, potrebno je prijaviti se na studij Poduzetnički menadžment, bez obveze upisa.)

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij Poduzetnički menadžment na Veleučilištu VERN' vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra), i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2011.

U srijedu, 21. prosinca, u Globusu će biti objavljen prvi od pet članaka na temu poduzetničkog menadžmenta. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaku srijedu, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja kviza.

Siječanj 2012.

Posljednji članak u Globusu bit će objavljen 18. siječnja 2012. godine.

Kvizu će se moći pristupiti 21. siječnja putem studentskih portala!

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu rezultata sa kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrati najboljeg kandidata. Pobjednik natječaja bit će obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Uvjeti za sudjelovanje:

Završen trogodišnji ili četverogodišnji studij na visokoj školi/veleučilištu/fakultetu
Prijava na diplomski studij Poduzetnički menadžment na Veleučilištu VERN', bez obveze upisa
Razvijena svijest o poduzetništvu i menadžmentu kao smjeru svog daljnjeg stručnog usavršavanja.

Sve informacija o onatječaju možete vidjeti ovdje.
 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu