Homepage > Competitions > Komunikološka škola MH

Baza natječaja

Komunikološka škola MH

Deadline: 20.06.2012.

Scholarship administrator: Matica hrvatska
Level: stucni studij
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Komunikološka škola MH

Matica hrvatska i njezin Odjel za medije pokrenuli su Komunikološku školu 2008. sa željom da se mladim i perspektivnim studentima novinarstva i komunikologije pruži dodatno izvannastavno obrazovanje s područja medija. Ove godine održat će se peta po redu Komunikološka škola i novih 12 studenata imat će priliku biti dio ovog projekta. Potaknuti uspjesima prethodnih četiriju generacija te zadovoljstvom predavača i studenata, raspisujemo Natječaj za izbor studenata Komunikološke škole MH 2012, koja će se održati u Zagrebu od 15. listopada 2012. do 21. listopada 2012, s temom Mediji i nasilje. Kao nastavak intenzivnog sedmodnevnog programa, tijekom listopada i studenoga održat će se nekoliko radionica te, završno, okrugli stol na ovogodišnju temu.

Natječaj za polaznike generacije 2012.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe koje ispunjavaju ove uvjete:

  • prosjek ocjena u dosadašnjem studiju iznad 4,0
  • aplicirati mogu studenti 3. godine studija novinarstva/komunikologije, odnosno 1. godine diplomskog studija, Sveučilišta u Zagrebu.

Prednost pri izboru imat će osobe koje:

  • se samostalno koriste računalom,
  • imaju izrazitu sklonost timskom radu,
  • posjeduju dodatne vještine i znanja,
  • se bave izvannastavnim aktivnostima,
  • imaju iskustva u radu udruga,
  • imaju objavljene radove u novinarstvu ili znanosti,
  • su dobitnici nagrada ili posebnih priznanja.


Pisanu prijavu na natječaj zajedno s biografijom i motivacijskim pismom potrebno je poslati na e-mail klara.cicin-sain@matica.hr  do 20. lipnja 2012. Na istu adresu možete se obratiti za sva pitanja u vezi natječaja i Komunikološke škole.

Razgovori s kandidatima koji zadovolje minimalne uvjete održat će se od 26. lipnja do 2. srpnja (po dogovoru). Lista odabranih 12 kandidata bit će objavljena 4. srpnja 2012.
 

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Matice hrvatske, Hrvatskih studija i Fakulteta političkih znanosti (www.matica.hr, www.hrstud.hr, www.fpzg.hr).

Detaljne informacije o Školi potražite na www.matica.hr.


 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu