Homepage > Competitions > Stipendije Večernjeg lista

Baza natječaja

Stipendije Večernjeg lista

Deadline: 30.11.2012.

Scholarship administrator: Večernji List
Level: doctoral, stucni studij
Field of study: Social Sciences
Place of study: Austria

 

NATJEČAJ 

za magistarske studije MBA i EU-projekt menadžmenta u Grazu

Večernji list i IBSA dodjeljuju dvije stipendije za magistarske studije MBA i EU-projekt menadžmenta u Grazu ukupne vrijednosti 37.500 €. IBSA (International Business School Austria) je istaknuta visoka poslovna škola koja već dulje od 10 godina u suradnji s lokalnim i međunarodnim sveučilištima nudi različite programe magisterija.

Kalifornijski MBA studij u Grazu

IBSA je partner s istaknutim kalifornijskim sveučilištem California Lutheran University (CLU) s kojim organizira zajedničke MBA programe. Ovaj MBA program omogućava da bez preseljenja u SAD steknete kalifornijsku MBA diplomu. Studij obuhvaća 15 modula koji se provode kroz 15 mjeseci. Od toga se sedam modula održava kroz vikend-predavanja u Grazu, 6 modula kroz online predavanja predavača iz SAD-a te dva modula u Thousand Oaksu u Kaliforniji. Stipendija se dodjeljuje u iznosu od 27.000,- €, pri čemu je puna stipendija 30.000,- €, što znači da dobitnik/ca participira s iznosom od 3000,- €. Studij je namijenjen zaposlenim osobama sa završenim fakultetom i menadžerskom praksom, koje se dobro služe engleskim jezikom. Studij počinje u siječnju 2013., a sve detaljne informacije dostupne su na http://www.ibsa.co.at/index.php/mba.

 

EU-projekt menadžment

Studij MSc European Project & Public Management daje neprocjenjivo znanje razvoja i implementacije projekata koje potiče Europska unija. Studij se provodi u tri semestra u suradnji sa sveučilištem FH Joanneum, a obuhvaća 15 vikend-predavanja u Grazu, online predavanja, online zadatke, ispite od kuće i završava studijskom ekskurzijom u Bruxelles. Stipendija se dodjeljuje u iznosu od 10.500,- €, pri čemu je puni iznos 12.000,- €, što znači da dobitnik/ca participira u iznosu od 1500,- €. Program je namijenjen zaposlenim osobama koje se dobro služe računalom i engleskim jezikom te imaju minimalno jednu godinu radnog iskustva u projektnom menadžmentu. Fakultetsko obrazovanje može, u određenim situacijama, biti zamijenjeno petoogodišnjim profesionalnim radnim iskustvom. Studij počinje u ožujku 2013., a detaljnije informacije dostupne su na http://www.ibsa.co.at/index.php/the-concept-202.

Sve što trebate učiniti da biste osvojili stipendiju za ove prestižne studije je poslati motivacijsko pismo na engleskom jeziku i CV do 30. studenoga 2012. na e-mail adresu natjecaj_marketing@vecernji.net.

Kandidate će odabrati komisija. Razgovor s kanditatima će se održati između 10. i 14. prosinca 2012.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu