Homepage > Competitions > Program stipendiranja mladih hrvatskih lidera

Baza natječaja

Program stipendiranja mladih hrvatskih lidera

Deadline: 12.04.2013.

Scholarship administrator: American International School of Zagreb
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

PROGRAM STIPENDIRANJA MLADIH HRVATSKIH LIDERA

ZAGREB, 20. veljače 2013. – Objavljen je poziv za podnošenje prijava za Program stipendiranja mladih hrvatskih lidera (Croatian Young Leaders Scholarship Program). Riječ je o godišnjemu programu za hrvatske učenike koji srednjoškolsko obrazovanje žele steći pohađanjem Američke međunarodne škole u Zagrebu, u trajanju do četiri godine.

Kandidati moraju biti državljani Republike Hrvatske koji zadovoljavaju visoke akademske kriterije i kriterije postignuća na području vodstva. Dobitnici stipendija dobivaju popust do 90% na visinu školarine.

Program stipendiranja izuzetnim hrvatskim učenicima slabijih financijskih mogućnosti nudi priliku za prvorazredno međunarodno srednjoškolsko obrazovanje. Njegovim završetkom, stekavši međunarodnu maturu (International Baccalaureate Diploma), stipendisti iz prethodnih godina otišli su na studij na vrhunskim sveučilištima u Europi i SAD-u.

Više informacija i prijavni obrazac nalaze se na web stranici škole: www.aisz.hr.

Kontakt: Philip Hewitt 091 4677 206 / 091 9112 331 phil.hewitt@aisz.hr

O AISZ-u

Američka međunarodna škola u Zagrebu utemeljena 1966. godine pruža obrazovanje na engleskom jeziku djeci u dobi od tri do 18 godina. Akreditirana je od strane Organizacije za stjecanje međunarodne mature (International Baccalaureate Organization) iz Ženeve i jedina je škola u Hrvatskoj akreditirana i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Školu u ovom trenutku pohađa 258 učenika iz 35 država (među ostalima iz Australije, Brazila, Jamajke i Koreje), kao i 63 hrvatskih učenika. Svi su nastavnici izvorni govornici engleskog jezika iz SAD-a, Ujedinjenoga Kraljevstva, Kanade ili Australije.

Škola se sastoji od četiri dijela: vrtića, osnovne škole, više osnovne škole (6.-8.razreda) i srednje škole.

 

Materials

Prijavni obrazac (210 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu