Homepage > Competitions > Stipendije Visoke poslovne škole Par

Baza natječaja

Stipendije Visoke poslovne škole Par

Deadline: 01.06.2013.

Scholarship administrator: Visoka poslovna škola “PAR”
Level: undergraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

ŽELIŠ STIPENDIJU ZA STUDIJ VISOKE POSLOVNE ŠKOLE PAR?
 

Visoka poslovna škola PAR raspisala je Natječaj za stipendije za upise u 2013./2014. akademsku godinu. Postanite studentom našeg stručnog studija Poslovno upravljanje i studirajte na međunarodno prepoznatom fakultetu. Osigurali smo fond stipendija u iznosu od 100 tisuća kuna.
Kako ostvariti pravo na stipendiju Visoke poslovne škole PAR?
Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih godina srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju te kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.
Testiramo Vašu kreativnost i domišljatost ali i poduzetnički duh!

  • Prvi krug Natječaja traje do 01.lipnja i testira Vašu kreativnost putem smišljavanja novog slogana Visoke poslovne škole PAR. Stručna komisija izabrati će deset najboljih slogana koji ulaze u drugi krug Natječaja.
  • Desetoro sretnika dobiti će zadatak osmišljavanja studentskog projekta na kojem će raditi već od iduće akademske godine. Dobitnici stipendija biti će poznati 01.srpnja 2013.godine.


Detaljnije informacije potražite na našoj web stranici , fun page-u na facebook-u, upitom na e-mail info@par.hr ili pozivom na broj telefona 051/327 037.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu