Homepage > Competitions > Stipendijski natječaj VERN'a i medijskih partnera

Baza natječaja

Stipendijski natječaj VERN'a i medijskih partnera

Deadline: 20.07.2013.

Scholarship administrator: Veleučilište VERN
Level: undergraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Veleučilište VERN' u suradnji s medijskim partnerima - Aktualom, Glorijom, Jutarnjim listom i Večernjim listom, organizira stipendijski natječaj za dodjelu po jedne pune trogodišnje stipendije za prijediplomske stručne studije: Ekonomija poduzetništva, Poslovna informatika, Turizam – turistički i hotelski menadžment i Novinarstvo.

U sklopu natječaja osiguran je stipendijski fond u protuvrijednosti većoj od 400.000 kuna.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU:

  • Popunite elektroničku prijavu interesa na željeni studij: http://eduneta.vern.hr/prijave
  • Položite prijemni ispit. Za kandidate koji do sada nisu pristupili prijemnom ispitu, sljedeći rok je 20.7.2013.
  • Pratite članke-lekcije u izdanjima medijskih partnera. Svaki članak-lekcija sadrži odgovore na pitanja iz kviza znanja, koji će se održati nakon serije članaka za svaki pojedini studij.
  • Putem studentskih portala, pristupite kvizu znanja za željeni studij. Kvizovi za svaki pojedini studij bit će aktivirani po završetku objave serije članaka za taj studij. Kandidati koji ostvare najviše točnih odgovora na pitanja iz kviza znanja, ulaze u finalni izbor za dobivanje stipendije.
  • Završni izbor najboljeg kandidata iz grupe finalista odvijat će se u tjednu 22. – 26. srpnja 2013. Odabir najboljeg od najboljih provest će tročlana komisija sastavljena od predstavnika medijskog partnera i Veleučilišta VERN', koja će na osnovu rezultata s kviza znanja, provjere potencijala za uspješno studiranje i motivacijskog razgovora odabrati najboljeg kandidata/kandidatkinju. Kandidati će nakon stipendijskog natječaja, a do trenutka odluke o dobitniku, biti dužni dostaviti dokaze o završenom srednjoškolskom obrazovanju.

Detaljnije informacije o natječaju za svaki pojedini studij pročitajte na sljedećem linku: http://www.vern.hr/kviz-znanja---prijediplomski-studiji-2013.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se javiti u Odjel za komunikacije, kolegicama – Ani Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) ili Matei Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr).

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu