Homepage > Competitions > Stipendije Zaklade Luka

Baza natječaja

Stipendije Zaklade Luka

Deadline: 20.11.2013.

Scholarship administrator: Zaklada Luka
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Stipendije Zaklade Luka

Natječaj za deset godišnjih stipendija po 42.000 kuna

Ako ste djevojka ili žena starija od 17 godina, pohađate ili biste željeli pohađati redovni preddiplomski ili diplomski program nekog od visokih učilišta ili sveučilišta u Republici Hrvatskoj, možete jasno pokazati potrebu za stipendijom i Vašu motiviranost onda je ovaj natječaj stvoren za Vas.

Kroz natječaj odabiremo stipendistice koje će primati godišnju stipendiju u iznosu od 3.500 kuna mjesečno, odnosno 42.000 kuna godišnje.

Ova stipendija jedinstvena je po tome što će sve stipendistice imati na raspologanju mentora ili mentoricu koji će im tijekom studija pružati stručnu pomoć i potporu, temeljem dugogodišnjeg vlastitog iskustva. Naši mentori su ugledne uspješne poduzetnice i poduzetnici, profesorice i profesori, odvjetnice i odvjetnici te znanstvenice i znanstvenici, koji će raditi sa studenticama ovisno o njihovom interesu i budućoj profesiji.

Uz preslike ocjena, svaka kandidatkinja treba ispuniti online formular te napisati motivacijsko pismo, u kojem nam prikazuje zašto je baš ona ta koja zaslužuje i treba našu stipendiju, odnosno na koji će način pokušati staviti svoje obrazovanje i u neku društveno korisnu funkciju.

Djevojke i žene, ako ste motivirane za stjecanje znanja, ako stremite izvrsnosti, ako osjećate poziv da vodite i druge prema pozitivnim promjenama u hrvatskom društvu, javite se na natječaj za našu stipendiju!

 

Pravilnik natječaja pogledajte ovdje

Prijavi se!

 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu