Homepage > Competitions > The Global Village - for Future Leaders of Business and Industry

Baza natječaja

The Global Village - for Future Leaders of Business and Industry

Deadline: 26.01.2014.

Scholarship administrator: Visoka poslovna škola “PAR”
Level: professional visit, stucni studij
Field of study: not defined
Place of study: United States of America

 

Visoka poslovna škola PAR je partner Lehigh University-a i Iacocca Instituta te regrutacijski centar za njihove programe. U mogućnosti smo ponuditi sudjelovanje na najkvalitetnijem i najprestižnijem leadership programu na svijetu za mlade lidere - Global Village, u Americi.

Global Village je program za buduće lidere u managementu, poduzetništvu i industriji. Program se sastoji od teoretskih i stručnih predavanja, rada na projektu te poslovnih izleta. Namijenjen je mladim profesionalcima i iskusnim studentima koji izgrađuju karijeru i žele učiniti pozitivnu promjenu u životu i izgraditi mrežu svjetskih poznanstava. Od svog začetka 1997. godine 1661 polaznika predstavljalo je 131 zemlju sa teritorija Azije, Bliskog Istoka, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike te Europe.

Program se održava u Bethlehemu (Pennsylvania, USA) na Lehigh Universityu i Iacocca Institutu od 28. lipnja do 4. kolovoza 2014. godine. Tijekom pet tjedana programa polaznici će biti izloženi najkritičnijim problemima s kojima se suočavaju današnja poduzeća kako bi ih se bolje pripremilo za vodeće pozicije u poduzećima. Tijekom više od 30 predavanja američki i međunarodni predavači će upoznati polaznike sa svjetskim trendovima poslovnog svijeta i najuspješnijim primjerima poslovanja na globalnom tržištu. Voditelji programa rade s polaznicima kako bi lakše razvili svoje profesionalne ciljeve i odredili iskustva koja će im pomoći ostvarenju ciljeva i postizanju osobnog uspjeha.

U mogućnosti smo ponuditi više stipendija u iznosu od 2,500 $ za najkvalitetniji i najprestižniji leadership program na svijetu za mlade lidere.

1. krug selekcije
1. esej: Lider 21. stoljeća (kakav bi po Vama trebao biti lider 21. stoljeća?)
2. esej: Lider kao uzor (tko je za Vas uzor kao Lider i zašto?)
3. SWOT analiza Republike Hrvatske

te priložiti:
CV (životopis)
motivacijsko pismo

2. krug selekcije – intervju

 

Više informacija: Global Village 2014 - prijave u tijeku
 

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite!

Candidate manager:
Dario Zorić, voditelj poslovnih edukacija i IT-a
Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51000 Rijeka
dario.zoric@par.hr / 051 327 037

 

 

 

 

Materials

Prijavnica (92 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu