Homepage > Competitions > Natječaj Sveučilišta u Zagrebu za stipendije za bilateralne razmjene

Baza natječaja

Natječaj Sveučilišta u Zagrebu za stipendije za bilateralne razmjene

Deadline: 21.02.2014.

Scholarship administrator: Sveučilište u Zagrebu
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Asia, Canada, Russian Federation

 

Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u zimskom semestru ak. god. 2014./2015.

 

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaje za studentske razmjene u zimskom semestru akademske godine 2014./2015. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu Lomonosov Moscow State University (Ruska Federacija). Rok za prijave: 11. veljače 2014.

Natječaj  za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru na partnerskom sveučilištu National University of Singapore (Singapur). Rok za prijave: 18. veljače 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu York University (Kanada). Rok za prijave: 21. veljače 2014.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu