Homepage > Competitions > Stipendije RIT Croatia

Baza natječaja

Stipendije RIT Croatia

Deadline: 15.02.2014.

Scholarship administrator: RIT Croatia
Level: undergraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Stipendije RIT Croatia

 

Financijske potpore nepovratna su novčana sredstva iskoristiva za upis na Rochester Institute of Technology Croatia na stručne preddiplomske studije Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Service Management), Međunarodno poslovanje i Informacijske tehnologije. Financijska potpora dodjeljuje se u iznosima od 1.000,00 do 7.000,00 eura, a dijeli se na sve četiri godine studiranja u obliku umanjenja godišnjeg iznosa školarine.
 

PRIJAVI SE ODMAH I OSTVARI PREDNOST
Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2014. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli fi nancijske potpore, stoga požuri i prijavi se! Kandidati čije prijave zaprimimo nakon 15. veljače bit će razmotreni u slučaju da sva fi nancijska sredstva još uvijek nisu dodijeljena.
 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI
Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, studenti koji žele prelazak s drugih visokoobrazovnih institucija te kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Kriteriji za odabir su fi nancijska potreba, motivacija za studiranje na RIT Croatia te dosadašnja akademska postignuća kroz srednju školu i/ili rezultati prijemnog ispita.

 

ZA PRIJAVU JE POTREBNO:

  • ispuniti elektronski obrazac za prijavu koji se nalazi na linku www.croatia.rit.edu/applicationform
  • u obrascu za prijavu potvrdno odgovoriti na pitanje: Are you applying for Financial Aid?
  • dostaviti prijepis ocjena iz srednje škole
  • napisati i dostaviti motivacijski esej na engleskom jeziku (prijave do 1. lipnja) ili pristupiti prijemnom ispitu (prijave nakon 1. lipnja)
  • pristupiti motivacijskom razgovoru na engleskom jeziku
  • dostaviti prijepis ocjena s druge visokoobrazovne ustanove (samo transfer studenti).

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu