Homepage > Competitions > Stipendije Bjelovarsko-bilogorske županije

Baza natječaja

Stipendije Bjelovarsko-bilogorske županije

Deadline: 05.03.2014.

Scholarship administrator: Bjelovarsko-bilogorska županija
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Stipendije Bjelovarsko-bilogorske županije

 

Pravo sudjelovanja u natječaju za dodjelu stipendije imaju redovni studenti, državljani Republike Hrvatske, koji imaju prebivalište na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji zadovoljavaju slijedeće uvjete:
- da su studenti prve godine studija čija je prosječna ocjena svakog završenog razreda srednje škole i mature najmanje 4,5
- da su studenti, druge, treće, četvrte i pete godine čija je prosječna ocjena završenih prethodnih godina studija najmanje 3,5.
 

Stipendija se dodjeljuje samo onim studentima koji ne primaju kredit ili stipendiju po nekoj drugoj osnovi. Dodijeljuje se 15 novih stipendija i to 7 za prvu i 8 za više godine studija.
Stipendija se isplaćuje 10 mjeseci u godini ( isključujući srpanj i kolovoz). Visina stipendije je 1.000,00 kuna mjesečno. Dodijeljena stipendija bespovratna je pod uvjetom da student nakon završetka studija radi na području Bjelovarsko-bilogorske županije dvostruko duže nego je primao stipendiju.
 

Natječaj traje zaključno do 5. ožujka 2014. godine.
 

Prijave (zamolbe) s potrebnom dokumentacijom dostavite na adresu:
Bjelovarsko-bilogorska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i nacionalne manjine Dr. Ante Starčevića 843000 Bjelovar

 

Materials

Natječaj (40 kb)

 

Previous year's competition

Stipendije Bjelovarsko-bilogorske županije (2013)

 

 

 

Visit www.ceu.hu