Homepage > Competitions > Ostavi trag

Baza natječaja

Ostavi trag

Deadline: 30.05.2014.

Scholarship administrator: Holcim Hrvatska
Level: stucni studij
Field of study: Natural Sciences, Engineering, Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Ostavi trag

Za održivi razvoj lokalne zajednice izuzetno je važno razvijati i koristiti potencijal lokalnih resursa. Holcim želi dati doprinos zajednici, te svoje resurse staviti na raspolaganje za razvoj mladih. S obzirom da smo trudom svih zaposlenika kroz Plan „2015 Plus“ ostvarili značajne uštede, za održivost je važno jedan dio uložiti u razvoj. Nakon što smo osnovali Centar za inovacije i projekte, zatim Tim za naplatu potraživanja, te potaknuli razvoj novih proizvoda, izuzetno nam je drago da dio ostvarenih ušteda možemo uložiti i u nadarene mlade, što je također ulaganje u budućnost.

Program smo nazvali Ostavi trag zbog želje i nastojanja mladih da mijenjaju svijet. Građevina koja je Holcimovo područje rada predstavlja odličan način da to ostvare, jer gradnjom nastaje konkretan rezultat, koji dugotrajno služi zajednici. Stoga pozivamo studente koji u svijetu žele ostaviti trag, da s nama grade temelje za buduće generacije.

Program za studente Ostavi trag

Gradnja je odličan način da ostavite svoj trag. Gradnjom nastaje konkretan rezultat, koji dugotrajno služi ljudima. Ukoliko i vi želite u svijetu ostaviti trag, pozivamo vas da s nama gradite temelje za buduće generacije.

Program koji smo pripremili pod nazivom Ostavite trag namijenjen je studentima u akademskoj godini 2014./2015. Odabrani studenti ekonomije, kemije ili strojarstva dobit će priliku:

  • u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu napraviti praksu (srpanj i kolovoz 2014.) te steći iskustvo rada u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini
  • raditi s mentorom na osobnom razvoju (postavljanje ciljeva, važnost davanja i primanja povratne informacije, procjena učinka)
  • dobiti godišnju stipendiju od 11.200 kn.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti ekonomije, kemije ili strojarstva, a odabrat ćemo do 3 studenta. Prednost imaju studenti sa područja Labina i Raše, te studenti koji ne primaju drugi oblik stipendije.

Prijava mora sadržavati sljedeće dokumente:

  • životopis
  • potvrdu o upisanom redovnom studiju
  • prijepis ocjena dosadašnjeg studija
  • potvrdu o stalnom prebivalištu
  • izjavu da ne primaju druge oblike stipendije.

Prijavu pošaljite na info-hrv@holcim.com sa skeniranim gore navedenim dokumentima. Kandidati koji će biti pozvani na selekcijski postupak trebaju sa sobom donijeti originale tih dokumenata, a studenti s kojima potpišemo ugovor dodatno će u listopadu dostaviti potvrdu u upisu kako bi ostvarili pravo na stipendiju.

Rok za predaju prijava je 30.5.2014.

Za sva pitanja o natječaju možete se obratiti odjelu ljudskih potencijala na 052 876 910 ili sanja.radas@holcim.com.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu