Homepage > Competitions > UniCredit scholarships for summer school

Baza natječaja

UniCredit scholarships for summer school

Deadline: 15.01.2015.

Scholarship administrator: UniCredit & Universities Foundation
Level: short course
Field of study: Engineering, Social Sciences
Place of study: Spain, United Kingdom

 

UniCredit stipendije za ljetnu školu

 

4 stipendije u iznosu od 1.500 eura za pohađanje ljetne škole u trajanju od maksimalno tri tjedna u srpnju ili kolovozu 2015. godine na ekonomskim fakultetima u Barceloni (Barcelona Graduate School of Economics) i Londonu (London School of Economics)

 

Fondacija UniCredit&Universities po prvi put dodjeljuje četiri stipendije u iznosu od 1.500 eura za pohađanje ljetne škole u trajanju od maksimalno tri tjedna u srpnju ili kolovozu 2015. godine na ekonomskim fakultetima u Barceloni (Barcelona Graduate School of Economics) i Londonu (London School of Economics). Stipendistima će biti pokriveni i troškovi univerzitetskih naknada.

Prijave su moguće do 15.01.2015. godine

Pravo na prijavu imaju državljani zemalja u kojima UniCredit djeluje, koji studiraju na bilo kojem sveučilištu u svijetu, te studenti iz bilo koje zemlje koji studiraju na sveučilištima lociranim u jednoj od 17 zemalja u kojima posluje UniCredit. Pored toga neophodno je da kandidati budu studenti treće godine fakulteta ili da budu upisani na diplomski (magistarski) ili doktorski studij iz područja ekonomije, financija, bankarstva, menadžmenta inžinjeringa, političkih znanosti ili prava.
Prijave se popunjavaju elektronski, na web stranici Fondacije UniCredit&Universities http://www.unicreditanduniversities.eu/index.php/en/fellow/show/fellow_id/31, gdje se može pronaći i više detalja. 
Znanstveni odbor Fondacije odabrat će dobitnike do 15. marta/ožujka 2015. godine, a dobitnici će nakon toga slati direktno prijave na izabrane fakultete uz napomenu da su dobitnici stipendije Fondacije UniCredit&Universities.

Više informacija o inicijativama Fondacije UniCredit&Universities može se dobiti na na web stranici

http://www.unicreditanduniversities.eu/index.php/en/home.html,

te na službenoj Facebook stranici Fondacije

https://www.facebook.com/pages/UniCredit-Universities/131686053533146?v=wall&ref=ts.

 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu