Homepage > Competitions > Stipendije za studente japanologije

Baza natječaja

Stipendije za studente japanologije

Deadline: 27.02.2015.

Scholarship administrator: Veleposlanstvo Japana u RH
Level: stucni studij
Field of study: Humanities
Place of study: Japan

 

STIPENDIJE ZA STUDENTE JAPANOLOGIJE

 

Uključuje jednogodišnju stipendiju za stručno usavršavanje namijenjeno studentima japanologije.

UVJETI: kandidati rođeni između 2. travnja 1985. i 1. travnja 1997. godine, koji su studenti na dodiplomskom studiju japanskog jezika i/ili japanske kulture (japanologija) sa znanjem japanskog jezika dovoljnim za nastavak usavršavanja na japanskom sveučilištu.

Prijave kandidata prima Veleposlanstvo Japana, Boškovićeva 2, 10000 Zagreb.


Odabir kandidata: prijavljeni kandidati pristupaju pismenom ispitu iz japanskog jezika. Kandidati koji zadovolje na pismenom ispitu pristupaju intervjuu pred komisijom. Najuspješniji kandidat biti će predložen MEXT-u za dodjelu stipendije.


Detaljne informacije na engleskom jeziku možete proučiti u općim smjernicama (http://www.mext.go.jp/a_menu/koutou/ryugaku/boshu/1354274.htm) i studijskom programu (podaci će biti objavljeni do kraja siječnja na stranicama veleposlanstva: http://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/kultura-obrazovanje-stipendija-japanologija.html).  

Propisani dokumenti za prijavu: prijavnica i dodatak prijavnici (u prilogu), pismo preporuke, liječničko uvjerenje (u prilogu). Uz njih potrebno je priložiti i ostalu dokumentaciju propisanu općim smjernicama (točka 4. Documents to be Submitted).

Kontakt: mikuljan@zr.mofa.go.jp tel. 01/4870-650


Prijave se predaju Veleposlanstvu Japana do 27. veljače 2015. Prijave koje se šalju poštom moraju stići na adresu veleposlanstva do navedenog datuma. Termini ispita i intervjua objavit će se naknadno na stranicama veleposlanstva (http://www.hr.emb-japan.go.jp/hr/kultura-obrazovanje-stipendija-japanologija.html).

 

Materials

Liječničko uvjerenje (61 kb)
Prijavnica (120 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu