Homepage > Competitions > Stipendija Biotehničke zaklade

Baza natječaja

Stipendija Biotehničke zaklade

Deadline: 15.09.2006.

Scholarship administrator: Biotehnička zaklada Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Level: undergraduate
Field of study: Biotechnical Sciences
Place of study: Croatia

Find out more about this scholarship program.

 

Na temelju statuta od 4. siječnja 2002. g. te postavljanja Zakladnih tijela, Upravni odbor Zaklade na osnovi čl. 11., čl. 12. i čl. 14 Statuta raspisuje

NATJEČAJ ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA ZA DODJELU STIPENDIJA, POTPORA I NAGRADE NAJBOLJIM STUDENTIMA I MLADIM ISTRAŽIVAČIMA U 2006. godini

Zaklada će dodijeliti:

  • šest stipendija tijekom 10 mjeseci,
  • tri potpore i
  • jednu godišnju nagradu jednokratno

Zaklada daje potporu za poticanje kreativnog i stvaralačkog djelovanja u znanstvenim područjima biotehničkih znanosti (prehrambena tehnologija i biotehnologija).

Jadnogodišnju stipendiju u iznosu od 900,00 kn mjesečno i trajanju od 10 mjeseci mogu dobiti samo najbolji redoviti studenti koji posjeduju iznadprosječne sklonosti, a tijekom studija uključili su se u praktičan rad na Fakultetu u jednom od područja biotehničkih znanosti.

Potpore u iznosu od 3000,00 kn mogu dobiti samo redoviti studenti dodiplomskog ili poslijediplomskih studija koji su svojim radom ostvarili rezultate čija je primjena moguća u Republici Hrcatskoj.

Nagradu u iznosu od 6000,00 kn mogu dobiti samo redoviti studenti dodiplomskog ili poslijediplomskih studija koji su svojim radom ostvarili rezultate čija je primjena moguća u neposrednoj proizvodnji.

Prijedlozi trebaju sadržavati ime i prezime, JMBG, adresu prebivališta, presliku indeksa te detaljno obrazloženje zbog čega i za koju se kategoriju sredstava pristupnik natječe. Uz molbu priložiti mišljenje dvaju nastavnika ili gospodarstvenika.

Prijedlog poslati poštom na adresu:

Biotehnička Zaklada
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Pierottijeva ul. 6, 10000 ZAGREB

Rok za prijavu je 15. rujna 2006. godine.

Više informacija na http://www.biotehnicka-zaklada.hr.

 

 

Previous year's competition

Stipendija Biotehničke zaklade (2005)

 

 

 

Visit www.ceu.hu