Homepage > Competitions > Benkovac scholarships

Baza natječaja

Benkovac scholarships

Deadline: 23.01.2016.

Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Grad Benkovac dodjelit će stipendije učenicima i studentima s područja Grada Benkovca za školsku (akademsku) 2015./2016. godinu.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju redovni učenici i studenti upisani u srednjim školama i visokim učilištima u Republici Hrvatskoj čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Benkovca, i to: 1. učenici prvog razreda srednje škole koji su u prethodnoj godini školovanja imali prosjek ocjena najmanje 4,80 - 10 stipendija 2. učenici viših razreda srednje škole koji su u prethodnoj godini školovanja imali prosjek ocjena najmanje 4,50 - 25 stipendija 3. studenti prve godine studija koji su u prethodnoj godini školovanja imali prosjek ocjena najmanje 4,00 - 10 stipendija 4. studenti viših godina studija koji su u prethodnoj godini školovanja imali prosjek ocjena najmanje 3,00 - 25 stipendija.

Rok za podnošenje prijave na javni natječaj za dodjelu stipendije je 15 dana od dana objave javnog natječaja na web stranici Grada Benkovca www.benkovac.hr i na oglasnoj ploči gradske uprave Grada Benkovca.

Više informacija na linku.
 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu