Homepage > Competitions > Dustrict Oprisavci Scholarships

Baza natječaja

Dustrict Oprisavci Scholarships

Deadline: 31.01.2016.

Scholarship administrator: Općina Oprisavci
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Pozivaju se studenti s područja općine Oprisavci da podnesu zahtjev za dodjelu financijske pomoći za akademsku godinu 2015./2016.

Pravo na financijsku potporu/pomoć imaju redovni studenti-prva godina, redovni studenti koji su upisali višu akademsku godinu u odnosu na prošlu godinu (od druge godine studiranja pa nadalje), te apsolventi, uz uvjet da roditelji studenata koji su podnijeli zahtjev za pomoć nemaju dugovanja prema Općini Oprisavci veća od 500,00 kn do dana podnošenja zahtjeva. Studenti koji su „zamrznuli“ akademsku godinu i studenti koji su upisali pad (ponavljanje) godine nemaju pravo na pomoć. Pomoć se odnosi na akademsku godinu 2015/2016. za razdoblje od 01. listopada 2015. do 15. srpnja 2016. godine.

Pravo na financijsku potporu/pomoć studenti ostvaruju podnošenjem propisanog zahtjeva uz obvezno prilaganje dokumenata (uvjerenje ustanove i preslike osobnih dokumenata) kako je navedeno u članku 3. Odluke o isplati jednokratne financijske pomoći/potpore redovnim studentima s područja općine Oprisavci (akademska godina 2015./2016.)

       Iznos financijske potpore iznosi 1.000 kuna po studentu.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu