Homepage > Competitions > UCL International Summer School for Undergraduates

Baza natječaja

UCL International Summer School for Undergraduates

Deadline: 03.05.2016.

Scholarship administrator: UCL Centre for Languages & International Education
Level: short course
Field of study: Humanities
Place of study: United Kingdom

 

UCL međunarodna ljetna škola

UCL ljetna škola u Londonu namijenjena je studentima kojima engleski nije prvi jezik. Ljetna škola održat će se tijekom srpnja i kolovoza, te će biti podijeljena u dva bloka po tri tjedna. Cilj joj je uporaba i svijest o korištenju akademskog engleskog među studentima iz drugih kultura. U dva modula studenti će produbiti vještine čitanja, pisanja, slušanja i govorenja u svrhu daljnjeg fakultetskog obrazovanja.

Detaljne informacije o ljetnoj školi, programu i procesu prijave pronađite na službenoj stranici.

Prijava

Prijave traju do 3.5.2016. Osim same prijave potrebno je izabrati modul, priložiti prijepis ocjena, dokaz o poznavanju jezika, napisati osobnu izjavu i platiti cijenu prijave. Prijava se vrši preko online obrasca.

Posebni uvjeti

Kako biste se mogli prijaviti, morate imati završenu 1. godinu fakulteta s minimalnim prosjekom 4.3. Osim toga, potreban je i dokaz o poznavanju jezika (preferiraju se IELTS i TOEFL; prihvaćaju se i CAE ili CPE i Pearsons Test of English (Academic)). Više informacija o potrebnog predznanju engleskog jezika možete naći na linku.

Cijena

Cijena programa je 1750£, a ako se prijavljujete na oba termina (jer se programi mogu i složiti), dobivate popust od 500£.

Smještaj

Cijena smještaja je 900£. Ona uključuje jednokrevetnu sobu s kupaonicom i dijeljenom kuhinjom u rezidenciji Ljetne škole koja je udaljena 20 minuta hoda od same škole. Rezidencija također pruža krevetninu, wifi, stalan video nadzor i praonicu rublja.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu