Homepage > Competitions > Become Ambassador of solidarity!

Baza natječaja

Become Ambassador of solidarity!

Deadline: 23.03.2016.

Scholarship administrator: Centar za mirovne studije
Level: professional visit
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Centar za mirovne studije organizira trening za 20 srednjoškolaca za koji će postati  ambasadori solidarnosti u svojim školama i zajednicama.
 
Pozivaju da se na ovaj trening jave srednjoškolke i srednjoškolci iz cijele Hrvatske koji žele dugoročno doprinositi izgradnji društva dobrodošlice i solidarnosti putem svojim škola, vijeća učenika, savjeta mladih, organizacija mladih i drugih aktera u zajednici ili kroz direktnu pomoć i podršku izbjeglicama.

Trening će se održati u Slavonskom Brodu od 8. do 10. travnja. 2016. godine. Molimo Vas da ovaj poziv podijelite sa svojim učenicima i kolegama i objavite na web stranicama Vaše škole, kao i oglasnoj ploči.
 
Organizatori su ovog treninga Centar za mirovne studije i Inicijativa Dobrodošli. Molimo sve zainteresirane srednjoškolce iz cijele Hrvatske da svoju prijavu za trening pošalju do 23. ožujka putem upitnika. Prijava se sastoji od prijave osobnih podataka i eseja na temu 'Kako društvo može solidarno djelovati spram humanitarne izbjegličke krize?'. Kvalitetne eseje ćemo naknadno objaviti na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama. Informaciju o selekciji sudionika/ica ovog treninga primit ćeš do 25. ožujka. Prije samog treninga primit ćeš i pripremne materijale.
 
Okvirni program treninga nalazi se u privitku i ovdje. Više informacija o radu Centra za mirovne studije i Inicijative Dobrodošli možeš pronaći na www.cms.hr i welcome.cms.hr. Organizatori pokrivaju troškove puta, smještaja i prehrane te radnih materijala. Putne troškove ćemo ti refundirati nakon povratka kući nakon što nam pošalješ putnu kartu.
 
Ukoliko trebaš više informacija ili tvoji roditelji ili nastavnici žele s nama razgovarati, neka se slobodno jave na e-mail: emina.buzinkic@cms.hr ili telefon 01/4820094.
 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu