Homepage > Competitions > Inthership Program for Students in Holcim Company

Baza natječaja

Inthership Program for Students in Holcim Company

Deadline: 29.05.2016.

Scholarship administrator: Holcim Hrvatska
Level: professional visit, stucni studij
Field of study: Engineering, Social Sciences
Place of study: Croatia

 

Tvornica Holcim nudi praksu za studente ekonomije, građevine, strojarstva ili elektrotehnike. Detalje o prijavi pronađite u tekstu.

Gradnja je odličan način da ostavite svoj trag. Gradnjom nastaje konkretan rezultat, koji dugotrajno služi ljudima. Ukoliko i vi gorite od želje u svijetu ostaviti trag, pozivamo vas da s nama gradite temelje za buduće generacije.
Upravo započinjemo program za studente Ostavite trag za akademsku godinu 2016./2017. kroz koji će četiri odabrana studenta ekonomije, građevine, strojarstva ili elektrotehnike dobiti priliku:
u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu odraditi praksu te steći iskustvo rada u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini
raditi s mentorom na osobnom razvoju (postavljanje ciljeva, važnost davanja i primanja povratne informacije, procjena učinka).
Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti diplomskih studija iz područja ekonomije, građevine, strojarstva i elektrotehnike.
Prijava mora sadržavati sljedeće dokumente:

  • životopis
  • potvrdu o upisanom redovnom studiju
  • prijepis ocjena dosadašnjeg studija.

Prijavu pošaljite na posao-hrv@lafargeholcim.com sa skeniranim gore navedenim dokumentima. Kandidati koji zadovoljavaju uvjetima biti će pozvani na intervju.
Rok za predaju prijava je 29.5.2016.
Za sva pitanja o natječaju možete se obratiti odjelu ljudskih potencijala na 052 876 910 ili posao-hrv@lafargeholcim.com.
 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu