Homepage > Competitions > Career Booster Zagreb

Baza natječaja

Career Booster Zagreb

Deadline: 22.05.2016.

Scholarship administrator: Career Booster Zagreb
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

O PROJEKTU

Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati njihove mini case study-e. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, event managementa, IT, prodaje i dr.

Sudionici će biti u mogućnosti steći znanja i vještine iz različitih područja, naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje upoznati svoje sposobnosti, saznati što od njih očekuju poslodavci, kako upravljati svojom karijerom te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Career Booster održat će se 23.-25. svibnja 2016. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a organizira ga Start-Up udruga u partnerstvu sa Ekonomskom klinikom. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno.

AKTIVNOSTI

  • Predstavljanje kompanija - poslodavci iz različitih djelatnosti (financije, marketing, IT, turizam, prodaja i dr.) predstavit će osnovne informacije o kompanijama, selekcijske postupke, sezonske poslove, otvorena radna mjesta, mogućnosti za praksu i pripravništvo i dr.
  • Mini case study - sudionici će imati priliku rješavati poslovne slučajeve kompanija iz različitih djelatnosti. Poslovni slučajevi rješavaju se unutar 1h 30min, a najbolji timovi dobivaju priznanje.
  • Radionice - održat će se radionice iz različitih područja poput financija, marketinga, event managementa, IT, upravljanja karijerom, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, soft skills, poduzetništva i dr.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

U projektu mogu sudjelovati dvije kategorije sudionika:

  • Studenti svih godina studija različitih struka (ekonomija, informatika, tehničke i humanističke znanosti i dr.)
  • Mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS

NAČIN PRIJAVE

Prijava za sudjelovanje u Career Boosteru se izvršava ispunjavanjem obrasca na linku, a prijaviti se može najkasnije do 22. svibnja.
Svi sudionici koji budu sudjelovali u min. dva (kompletan program) od tri dana projekta dobiti će e-certifikat o sudjelovanju u projektu.

Napomena: Sudionici koji žele u sklopu projekta sudjelovati i u speed datingu tj. odraditi intervju sa željenim poslodavcima, osim prijave ispunjavanjem obrasca obavezni su poslati i životopis na mail: start.up.udruga@gmail.com.

Ukoliko žele da životopis bude dostupan poslodavcima na uvid i nakon završetka projekta, trebaju priložiti životopis i u bazu na sljedećem linku.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: start.up.udruga@gmail.com te pratite web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ i facebook stranicu projekta Career Booster.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu