Homepage > Competitions > London School of Public Relations scholarships

Baza natječaja

London School of Public Relations scholarships

Deadline: 01.10.2016.

Scholarship administrator: Londonska škola za odnose s javnošću
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: Social Sciences
Place of study: Croatia

 

OSVOJI STIPENDIJU LONDONSKE ŠKOLE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Želiš pohađati neki od programa Londonske škole za odnose s javnošću i spreman si podijeliti svoju kreativnost i ideje s drugima?

Otvaramo natječaj za dodjelu tri stipendije za programe Londonske škole za odnose s javnošću.

U natječaju za stipendiju za program „Razvijanje komunikacijskih vještina“ možete sudjelovati ako snimite video zapis na temu: „Zašto baš ja trebam dobiti stipendiju?“. Trajanje videa treba biti do 3 minute, a za par korisnih savjeta bacite pogled na naš blog o strukturi kvalitetnog govora.

Za osvajanje stipendije za program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ potrebno je izraditi troškovnik, timeline i scenarij za event kojim se obilježava proslava 15 godina poslovanja tvrtke, a za koji je predviđen proračun od 250.000, 00 kn. Detalje kao što su lokacija, tema, vrijeme, broj uzvanika, prepuštamo vašoj mašti i idejama. A ukoliko zapnete, tu je jedna od preporučenih knjiga iz PR-a koja vam može pružiti jednostavne i strateške informacije potrebne za izradu.

Stipendiju za program „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama“  možete osvojiti ako izradite strategiju za promociju klijenta koji se bavi prodajom uredskog materijala na Facebooku i Instagramu. Kao inspiraciju za izradu iskoristite komentare naših predavača o ovom programu te važnosti samih društvenih mreža i načinu na koji se danas koriste.

Gotove radove nam pošaljite na e-mail stipendija@lspr.hr do 1. listopada 2016. uz svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefon).

Svojim sudjelovanjem pristajete na uvjete iz Pravilnika natječaja za stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću Hrvatska.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu