Homepage > Competitions > HBOR studentske stipendije

Baza natječaja

HBOR studentske stipendije

Deadline: 15.11.2021.

 

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) objavljuje

natječaj za dodjelu do 3 studentske stipendije te zapošljavanje u Sektoru informacijskih tehnologija po završetku studija.

Stipendija je u iznosu od najmanje 2.200,00 kuna do najviše 2.700,00 kuna neto mjesečno koja će se isplaćivati tijekom 12 mjeseci, a u trajanju od jedne do tri akademske godine.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog upitnika koji se nalazi na mrežnoj stranici HBOR-a gdje možete pronaći i više informacija o samom natječaju: https://www.hbor.hr/natjecaj-za-studentske-stipendije/.

Rok za prijavu je 15.11.2021.

Zapošljavanje je odmah po završetku fakulteta u HBOR-u u Zagrebu, u Sektoru informacijskih tehnologija, na jednom od radnih mjesta koji obuhvaćaju poslove koje u IT industriji obavljaju sistem analitičar ili sistem administrator ili projektant programer poslovnih aplikacija.

Konkurirati mogu studenti 3. godine dodiplomskog studija i 1. ili 2. godine diplomskog studija

Sektor informacijskih tehnologija, kao jedan od sektora HBOR-a, planira, kreira, i upravlja integralnim informacijskim sustavom HBOR-a. U Sektoru informacijskih tehnologija kontinuirano aktivno radimo na modernizaciji cjelokupnog informacijskog sustava. Naši programeri rade na projektima u Javi i drugim Open source tehnologijama u kojima razvijaju poslovne aplikacije temeljene na suvremenim web tehnologijama (Angular, PrimeNG) u modernom okruženju temeljenom na kontejnerskim tehnologijama (Docker, Kubernetes, K3S). Naši poslovni analitičari vode agilne razvojne projekte koristeći se Scrumm metodlogijom te modernim alatima za vođenje/planiranje projekata (Gitlab, Redmine, MS Project), automatizirano testiranje (Selenium, Sizzy) i UI dizajn (Figma). Naši sistem inženjeri upravljaju velikim brojem virtualnih servera i farmi temeljenih na MS i unix (RedHat, CentOS) poslužiteljima i MS SQL bazama podataka u modernoj Infrastructure-as-a-service infrastrukturi.

HBOR je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Kreditiranjem, ulaganjem u fondove rizičnog kapitala, osiguranjem izvoza od političkih i komercijalnih rizika, izdavanjem garancija te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Već gotovo 30 godina uspješno poslujemo zahvaljujući stručnosti i visokoj profesionalnosti naših zaposlenika.

Detaljne informacije su dostupne na: https://www.hbor.hr/natjecaj-za-studentske-stipendije/.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu