Homepage > Competitions > Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture

Baza natječaja

Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture

Deadline: 17.05.2010.

Scholarship administrator: Institut za razvoj obrazovanja
Level: short course
Field of study: Social Sciences, Humanities
Place of study: Greece

 

Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture u akademskoj godini 2010./2011.

Rok: 17. svibnja 2010.

 Fondacija za državne stipendije Helenske Republike objavila je sljedeći:
Natječaj
za stipendije državljanima zemalja Azije, Afrike, Sjeverne i Latinske Amerike, Australije i Europe za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture u Grčkoj u akademskoj godini 2010./2011.

Stipendije su namijenjene stranim državljanima sa završenim studijem humanističkih, društvenih i političkih znanosti, koji nisu stariji od 50 godina i vladaju osnovama modernog grčkog jezika.

Trajanje stipendije je 8 mjeseci. Tečajevi započinju 1. listopada 2010., a završavaju u svibnju 2011. godine.

Detaljne informacije na engleskom jeziku o uvjetima stipendija, potrebnim dokumentima koje kandidati moraju predati, financijskim uvjetima, obvezama i kriterijima izbora kao i prijavni obrazac nalaze se u privitku.

Popunjene prijave potrebno je poslati najkasnije do 17. svibnja 2010. godine na adresu:

Veleposlanstvo Helenske Republike u Zagrebu
Opatička 12
10 000 ZAGREB

 

 

Materials

Informacije i uvjeti (74 kb)
Prijavni obrazac (72 kb)

 

Previous year's competition

Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture (2009)
Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture (2007)
Stipendije Fondacije za državne stipendije Helenske Republike za tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture (2006)

 

 

 

Visit www.ceu.hu