Homepage > Competitions > Stipendije za profesore srednjih škola koji poučavaju o holokaustu

Baza natječaja

Stipendije za profesore srednjih škola koji poučavaju o holokaustu

Deadline: 10.02.2006.

Scholarship administrator: Institut za razvoj obrazovanja
Level: short course
Field of study: not defined
Place of study: United States of America

 

Stipendije Veleposlanstva SAD-a u Republici Hrvatskoj, Muzeja holokausta u Washingtonu i Židovske zaklade za pravednike u New Yorku za profesore srednjih škola koji poučavaju o holokaustu 

Američko Veleposlanstvo u Republici Hrvatskoj, Muzej holokausta u Washingtonu i Židovska zaklada za pravednike ove godine nude pet stipendija za profesore srednjih škola koji poučavaju o holokaustu.

Preduvjet za dobivanje stipendije je i dobro poznavanje engleskog jezika. Provjeru znanja jezika vršiti će Američko Veleposlanstvo u Zagrebu telefonskim razgovorom. Točan datum i mjesto odvijanja edukacije predviđene za ljeto 2006. u SAD-u, bit će naknadno objavljeni.

Troškove boravka i puta za odabrane kandidate snosit će organizatori.

Molimo zainteresirane da ispunjene prijavne obrasce u elektronskom obliku dostave do 10. veljače 2006. na adresu: kristina.gerber@mzos.hr, a papirnatu kopiju s potpisom ravnatelja i pečatom škole molimo poslati na:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Uprava za međunarodnu suradnju, Strossmayerov trg 4, 10 000 Zagreb sa naznakom Stipendije za poučavanje o holokaustu. 

Materijali

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu