Scholarships and Educational Programmes Fair

Stipendije.info
Homepage > Higher Education and Scholarships Fair > On-line Fair > Erste banka

Erste banka

Erste banka

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka)

Ispraksiraj se!

Erste&Steiermärkische Bank d.d Rijeka dio je Erste Group, jednog od vodećih poslodavaca financijskog sektora u srednjoj i istočnoj Europi.

Sektor ljudskih potencijala,

Ivana Lučića 2, 10000 Zagreb, Hrvatska

hr-pitanja@erstebank.hr

studenti@erstebank.hr

Tel: + 385 (0)72 37 1064

https://www.erstebank.hr

https://www.facebook.com/Erstebanka/

https://www.linkedin.com/company/2754273/

Erste banka u suradnji sa Sparkasse bankom iz Graza provodi stipendijski program „Best of South East“, koji je pokrenut u suradnji sa Sveučilištem u Grazu. Program je namijenjen diplomantima i studentima predanima radu, s razvijenim komunikacijskim vještinama te analitičkim ekonomskim razmišljanjem. Obuhvaća jednogodišnju praksu u Sparkasse banci uz studiranje na Sveučilištu u Grazu, a pored stipendije kojom je pokriven smještaj, stipendistima su osigurani i džeparac, školarina te intenzivan tečaj njemačkog jezika. Prijave će biti otvorene krajem godine.

Iz godine u godinu Erste banka organizira i dva programa stručne prakse - IT Lab i Generalna proba, namijenjene studentima završnih godina preddiplomskih i diplomskih studija. Dok se za IT Lab mogu prijaviti studenti tehničkih fakulteta, Generalna proba namijenjena je studentima ekonomskog usmjerenja. Programi traju tri ljetna mjeseca, od lipnja do rujna.

Studenti prijavljeni u program stručne prakse IT Lab sudjeluju u segmentu Change the Bankzaduženom za razvoj programskih rješenja i konkretnih projekata te nadležnom za digitalno bankarstvo u Hrvatskoj. Osim rada s mentorima i prilike za profesionalni razvoj, student su za svoj rad i plaćeni, a oni najbolji imaju i mogućnost stipendiranja do kraja studija. IT Lab se provodi već dvije godine, a godišnje u njemu sudjeluje desetak studenata.

Generalna proba se sastoji od edukacijskog dijela koji uključuje treninge stručnih i soft vještina te praktičnog dijela u kojem studenti imaju priliku raditi s mentorima i uključiti se u redovan rad organizacijskih jedinica banke. Program prima 15 studenata kojima se isplaćuje naknada u vidu stipendije tijekom tri mjeseca sudjelovanja, a održava se već tri godine. Cilj Generalne probe je što  veći broj sudionika ostaviti na radu u Erste banci.

Prijave će opet biti otvorene u proljeće 2018. godine.

 

 

Learn everything about scholarships in one place!

© Institute for the Development of Education, 2018.