Scholarships and Educational Programmes Fair

Stipendije.info
Homepage > Higher Education and Scholarships Fair > On-line Fair > Lidl Hrvatska

Lidl Hrvatska

Lidl Hrvatska

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.

Studiraj u Njemačkoj i osiguraj si posao!

O nama: Mi smo grupacija uspješnih trgovina prehrambenim proizvodima koja jakom ekspanzijom ostvaruje rast izvan granica Europe. Ključ našeg uspjeha jest jednostavnost, prema kojoj se ravna naše cjelokupno djelovanje. Naša su najveća prednost naši zaposlenici koji vlastitim angažmanom, dinamikom i timskim radom doprinose uspjehu društva Lidl Hrvatska. Zato se kao poslodavac trudimo uvijek osluškivati potrebe naših sadašnjih, ali i budućih zaposlenika!

Kontakt: www.karijera.lidl.hr, posao@lidl.hr

Međunarodni dualni studij u Njemačkoj

Dodiplomski studij trgovine održava se u Njemačkoj, gdje se školujete za titulu Bachelor of Arts. Istovremeno stječete praktična radna iskustva u internacionalnoj radnoj okolini i učite kako u budućnosti postati vrhunski rukovoditelj.

Faze studija
U teorijskim fazama temelj studija je u području ekonomije, a težište je na smjeru Trgovina. Tijekom četvrtog teorijskog semestra nudimo Vam mogućnost studentske razmjene izvan Njemačke na partnerskim fakultetima. U fazama prakse počinjete od rada u trgovini, kao što je na primjer slaganje proizvoda na police i rad na blagajni, zatim vodite trgovinu, a potom cijelu regiju. U svakoj fazi prakse preuzimate sve više odgovornosti. U prve dvije godine praksu odrađujete u Njemačkoj, dok na trećoj godini praksu prolazite u Hrvatskoj.

Vaš profil

Trenutno ste maturant gimnazije ili student prve godine ekonomskog fakulteta. Vrlo ste komunikativna osoba i volite surađivati s ljudima. Izrazito Vas zanima trgovina kao grana ekonomije u kojoj vidite svoju buduću karijeru. Posjedujete znanje njemačkog jezika u govoru i pismu minimalno B2 razine i znanje engleskog jezika te se želite školovati u inozemstvu.

Troškove studija preuzima Lidl, a osim toga dobivate stipendiju u ovim iznosima:
1. god.: 1.400EUR/ mj
2. god.: 1.600EUR/ mj
3. god.: 1.800EUR/ mj

 

 

Learn everything about scholarships in one place!

© Institute for the Development of Education, 2018.