Scholarships and Educational Programmes Fair

Stipendije.info
Homepage > Higher Education and Scholarships Fair > On-line Fair > Polytechnic Baltazar Zaprešić

Polytechnic Baltazar Zaprešić

Polytechnic Baltazar Zaprešić

 

O nama:

Veleučilište Baltazar Zaprešić je visokoškolska ustanova čiju je kvalitetu rada i jedinstvenost programa u 16 godina djelovanja prepoznalo više od 7.000 studenata.

Kontakt: info@bak.hr, Vladimira Novaka 23, 10 290 Zaprešić, 01/4002-782

Dislocirani studij Biograd na Moru, Augusta Šenoe 29 (prostor srednje škole)

Linkovi: https://www.bak.hr, https://www.facebook.com/veleuciliste.baltazar

Vizual: logotip, ilustracija ili fotografiju -  vektorski formatu ili JPG s 300 DPI

______________________________________________

 

Dislocirani studij Biograd na Moru - Veleučilište Baltazar Zaprešić

Veleučilište Baltazar Zaprešić nastavu izvodi i u sklopu Dislociranoga studija Biograd na Moru, na kojemu studenti mogu upisati preddiplomski stručni studij Poslovanje i upravljanje, smjer Poslovna ekonomija i financije, koji traje 3 akademske godine (6 semestara / 180 ECTS bodova). Stručni naziv koji se stječe završetkom studija: stručni/stručna prvostupnik/prvostupnica ekonomije, bacc. oec. Tijekom studija studenti se upoznaju sa suvremenim znanstvenim spoznajama i stječu vještine vezane za operativno poslovanje i upravljanje poduzećem u promjenjivoj okolini, prvenstveno na operativnoj razini odlučivanja.

Učite s akademicima i znanstvenicima

Nastavnici koji su zaposleni na Veleučilištu Baltazar redom su vrhunski stručnjaci i znanstvenici u svojem području, a među njima je oko 30 doktora znanosti u najvišim nastavnim i znanstveno-nastavnim zvanjima, od predavača do akademika.

Odaberi klasičan način ili studiraj online

Studentima je omogućeno redovno ili izvanredno studiranje, a izvanredni studenti mogu birati hoće li studirati na klasičan način ili na hibridni online način. Klasičan način studiranja podrazumijeva pohađanje nastave koja se održava u prostorima Srednje škole Biograd na Moru, dok hibridni način studiranja kombinira klasičnu i online nastavu. Riječ je o studiranju koje se djelomično odvija na lokaciji Veleučilišta, a djelomično online, što studentima omogućava da dio nastave koji se odnosi na seminare, vježbe, polaganje kolokvija, pa čak i timski rad, mogu obavljati preko sustava za učenje na daljinu “Baltazar”.

Steknite iskustvo u praksi

Fokusirajući se na stručna i primjenjiva znanja, Veleučilište Baltazar je u sklopu nastavnih procesa integriralo i obveznu stručnu praksu za sve studente stručnih studija te su sklopljeni ugovori o suradnji s organizacijama koje svakom studentu dodijele i mentora za vodstvo kroz praktičan rad i radni proces.

Najpovoljniji uvjeti studiranja

Veleučilište je svojim studentima osiguralo razne uvjete otplate, kao i razne varijante povoljnijih cijena i popusta te nagrade za one najuspješnije. Studenti su slobodni sami odabrati način otplate koji im najbolje odgovara. Također, studentima su omogućeni posebni bankarski „Student-friendly“ krediti koji omogućavaju rok otplate do 10 godina, a  koji započinje završetkom studija, uz dodatnu mogućnost korištenja počeka do 12 mjeseci.

 

 

Learn everything about scholarships in one place!

© Institute for the Development of Education, 2020.