Homepage > Competitions > Stipendija Zaklade prof. Zlata Bartl

Baza natječaja

Stipendija Zaklade prof. Zlata Bartl

Deadline: 14.11.2005.

Scholarship administrator: Zaklada prof. Zlata Bartl
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: Natural Sciences, Engineering, Medicine and Health, Biotechnical Sciences, Social Sciences, Humanities
Place of study: Croatia, not specified

Find out more about this scholarship program.

 

Zaklada "prof. Zlata Bartl" osnovana je sa svrhom promicanja i poticanja stvaralačkog i inovativnog znanstveno istraživačkog rada među mladim visoko obrazovanim ljudima, državljanima Republike Hrvatske. Osnivač Zaklade je PODRAVKA d.d. koja na taj način želi iskazati zahvalnost te očuvati uspomenu na ime i djelo svoje najpoznatije zaposlenice prof. Zlate Bartl. Sredstva Zaklade upotrebljavat će se za dodjelu stipendija i potpora redovitim studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija.

Zaklada "prof. Zlata Bartl" dana  14. listopada 2005. godine raspisuje

NATJEČAJ 

za dodjelu stipendija i potpora za školsku godinu 2005/2006. redovitim studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija. Cilj je Zaklade u školskoj godini 2005/2006. dodijeliti 10 stipendija i 10 potpora studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija. Stipendije će biti odobrene u iznosu godišnje školarine za navedeni studij, a potpore kao novčani iznos pomoći koji ne može biti manji od iznosa minimalne plaće u Republici Hrvatskoj. 

Pravo na dodjelu stipendije i potpore imaju studenti dodiplomskih studija:

  • ako nisu stariji od 22 godine,
  • ako nisu ponavljali godinu studija, te
  • ako imaju prosjek ocjena u dosadašnjem studiju 4,5 ili više.

Pravo na dodjelu stipendije i potpore imaju polaznici poslijediplomskih studija:

  • ako nisu stariji od 30 godina,
  • ako su na dodiplomskom studiju imali prosjek ocjena 4,5 ili više, te
  • ako imaju napredno znanje dva svjetska jezika, od kojih je jedan engleski, te napredno poznavanje rada na računalu – informatičku pismenost.

Kandidatima za dodjelu stipendija i potpora koji ispunjavaju gore navedene kriterije vrednovat će se sljedeća mjerila: uspjeh u studiju – kao osnovno mjerilo, znanstveni i/ili stručni radovi, nagrade dekana, rektora i međunarodne nagrade te preporuke profesora. Uz iste uvjete prednost će imati studenti viših godina studija i lošijeg socijalno-ekonomskog statusa.

Uspjeh u studiju kandidata koji se školuje u inozemstvu vrednovat će se sukladno odredbama Zakona o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija.

Molimo Vas da Vaš životopis sa svim popratnim dokumentima (potvrdu o upisu godine, popis ocjena ili presliku indeksa, potvrde o osvojenim nagradama, certifikate o znanju stranih jezika i o informatičkoj pismenosti, originalne preporuke profesora, potvrde o prihodima članova domaćinstva i sl.) dostavite najkasnije do 14. studenog 2005. godine na adresu:

PODRAVKA d.d.
Zaklada "prof. Zlata Bartl" (za natječaj - Ljudski potencijali)
Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

Nepotpune prijave neće se razmatrati. Sve prijavljene kandidate o rezultatima natječaja obavijestit ćemo najkasnije 15 dana nakon završetka natječaja!

 

Materials

Primjer popunjene prijavnice (1 od 2) (43 kb)
Primjer popunjene prijavnice (2 od 2) (38 kb)
Prijavnica (1 od 2) (33 kb)
Prijavnica (2 od 2) (30 kb)

 

 

 

Visit www.ceu.hu