Homepage > Competitions > Stipendija za York University, Canada

Baza natječaja

Stipendija za York University, Canada

Deadline: 08.02.2013.

Scholarship administrator: York University
Level: undergraduate
Field of study: not defined
Place of study: Canada

 

Stipendija za  York University, Canada
 

Temeljem bilateralnog sporazuma između York University iz Kanade i Sveučilišta u Zagrebu raspisuje se natječaj za jednu (1) stipendiju za studentsku razmjenu u zimskom ili ljetnom semestru akademske godine 2013./14. za preddiplomske studijske programe koji se izvode na tom sveučilištu.

Rok za prijavu: 8. veljače 2013.

Stipendija uključuje: oslobođenje od plaćanja školarine na York University u Kanadi za vrijeme studijskog boravaka, pomoć pri pronalaženju studentskog smještaja od strane York University, mjesečnu potporu Sveučilišta u Zagrebu od 3.000 kn, te refundaciju za putne troškove u iznosu do 5.000 kn.
 

Za stipendiju se mogu natjecati studenti preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu osim studenata Medicinskog fakulteta i Ekonomskog fakulteta, s odslušana minimalno dva semestra, vrlo dobrim uspjehom u studiju i znanjem engleskog jezika.
 

Zainteresirani kandidati trebaju do petka 8. veljače 2012. Sveučilištu u Zagrebu, Trg maršala Tita 14, 10000 Zagreb dostaviti sljedeće dokumente:

• molbu na hrvatskom jeziku

• životopis na engleskom jeziku na Europass CV obrascu

• opis studijskih planova na York University na engleskom jeziku (max 2500 znakova)

• preporuku dvaju profesora matičnog fakulteta na engleskom jeziku

• prijepis ocjena položenih ispita na engleskom jeziku

• potvrdu o upisanoj akademskoj godini 2012./13.

• potvrdu o položenom ispitu TOEFL (rezultat TOEFL iBT® testa: za Fakultete min. 103; za Akademije min. 83-87) ili IELTS (rezultat min. 7).
 

Podrobnije obavijesti o York University dostupne su na adresi.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Odluku o izboru kandidata donosi Odbor za međunarodnu suradnju. Odabranoga kandidata/kandidatkinju Sveučilište u Zagrebu predlaže stranome sveučilištu koje donosi konačnu odluku o prihvaćanju.
 

Rezultati natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu,

Osoba za kontakt: dr. sc. Ružica Bruvo, stručna suradnica u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, e-mail: ruzica.bruvo@unizg.hr, tel. 46-98-107.

 

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu