Homepage > Competitions > Hubert H. Humphrey Fellowship for a 10-month combined academic/professional experience in the US

Baza natječaja

Hubert H. Humphrey Fellowship for a 10-month combined academic/professional experience in the US

Deadline: 12.05.2018.

Scholarship administrator: Humphrey Fellowship Program
Level: professional visit, stucni studij
Field of study: not defined
Place of study: United States of America

 

Objavljen je natječaj Hubert H. Humphrey Fellowship programa za kombinirano akademsko-profesionalno iskustvo u SAD-u u trajanju od 10 mjeseci u 2019./2020. ak. godini.

Stipendija je namijenjena osobama koje već imaju završen fakultet i iskustva u odabranom području, na menadžerskim su pozicijama i zainteresirane za daljnje usavršavanje u policy aspektu svoje profesije.

Za prijavu je potrebno imati hrvatsko državljanstvo, najmanje 5 godina radnog iskustva u relevantnom području, dokaz o radnom odnosu u RH, diplomu i odlično znanje engleskog jezika.

Stipendija pokriva sve troškove - školarinu, džeparac, osiguranje, literaturu, putne troškove, itd.

Online prijavu je potrebno obaviti do 12. svibnja 2018. na stranici https://iie.embark.com/auth/login,

a dokumente (s kopijom domovnice, diplome i originalnom potvrdom poslodavca o zaposlenju - na engleskom ili hrvatskom) poslati poštom do 12. svibnja 2018. na adresu američkog veleposlanstva:

American Embassy, Public Affairs Office
attn. Humphrey Fellowship Program
Ulica Thomasa Jeffersona 2, 10010 Zagreb

Više informacija možete pronaći na stranicama programa: https://www.humphreyfellowship.org/, a za dodatne upite se možete obratiti putem e-maila: FulbrightCroatia@state.gov.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu