Homepage > Competitions > Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak

Baza natječaja

Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak

Deadline: 25.02.2022.

 

Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak - programske zemlje KA131 (EU) ak. god. 2022./23. (zimski i ljetni semestar)

Na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA131), Sveučilište u Zagrebu raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2022./2023.

NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA131) u ak. god. 2022./2023. (za tekst kliknuti na naslov - obavezno pročitati cijeli tekst) 

Student ispunjava i šalje samo jednu (1) online prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri (3) različita izbora inozemnih sveučilišta na koje želi ići. Matični fakultet ili akademija će studenta rangirati na samo jedan od odabranih izbora (iznimka Muzička akademija, rang lista s 3 izbora). 

U slučaju višestrukih online prijava, sve će se prijave automatski smatrati odbijenima. 

Rok za prijavu: 25. veljače 2022. (12.00 sati - podne, online i papirnato).

Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/erasmus-natjecaj-za-mobilnost-studenata-za-studijski-boravak-programske-zemlje-ka131-eu-ak-go/

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu