Homepage > Competitions > Zaklada Sveučilišta u Zagrebu

Baza natječaja

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu

Deadline: 20.04.2022.

 

JAVNI NATJEČAJI ZA DODJELU STIPENDIJA ZAKLADE SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

DODJELA STIPENDIJA STUDENTIMA SLABIJEG SOCIJALNO-EKONOMSKOGA STATUSA, ODNOSNO BEZ ODGOVARAJUĆE RODITELJSKE SKRBI za ak. god. 2021./2022.

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu za stipendiranje studenata objavljuje javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade za akademsku godinu 2021./2022.

Stipendije Zaklade Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuju se u jednoj kategoriji:

  • kategorija A./B. redoviti studenti preddiplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija (u daljnjem tekstu: sveučilišnih studija), preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija (u daljnjem tekstu: stručnih studija) na Sveučilištu u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Sveučilište) koji su slabijega socijalno-ekonomskog statusa, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

U kategoriji A./B. dodjeljuje se pet (5) stipendija. Ukupni iznos pojedine stipendije za kategoriju A./B. iznosi 10.000,00 kn (deset tisuća kuna).

Prijave na natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Zaklade.

Prijaviti se možete OVDJE. Za pristup aplikaciji za kategoriju studenata A./B. student koristi svoj elektronički identitet u sustavu AAI@Edu.Hr.

Rok za prijavu na natječaj iznosi 21 dan (kalendarski). Prijave se podnose u razdoblju od 31. ožujka 2022. od 12 sati do 20. travnja 2022. do 23.59 sati.

Prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u roku i na način propisan javnim natječajem neće se razmatrati. Dostavljena dokumentacija na javni natječaj ne vraća se podnositelju prijave.

Za sva dodatna pojašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: zaklada@unizg.hr ili na telefonski broj +385 14564 106.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu