Homepage > Competitions > Luiss Business School iz Amsterdama dodjeljuje 6 stipendija u 2023. za diplomske programe Space Entrepreneurship i Space Business Management

Baza natječaja

Luiss Business School iz Amsterdama dodjeljuje 6 stipendija u 2023. za diplomske programe Space Entrepreneurship i Space Business Management

Deadline: 15.09.2023.

Scholarship administrator: LUISS Business School
Level: postgraduate

 

Luiss Business School u Amsterdamu, jedna od najekskluzivnijih poslovnih škola na svijetu, smještena u samom srcu Amsterdama, dodjeljuje 6 stipendija koje će pokriti 50% školarine za diplomske studije Space Entrepreneurship i Space Business Management koji  počinju u studenom 2023. godine.

Prvo izdanje jedinstvenih i ekskluzivnih Space Executive Master programa organizira se u suradnji s najvažnijim  stručnjacima i profesionalcima. Studenti stječu neprocjenjivo iskustvo tokom dvanaest mjeseci trajanja programa te proširuju svoju perspektivu o tome šta znači biti menadžer poslovanja u svemiru ili poduzetnik u svemiru.

Zainteresirani kandidati trebaju se prijaviti do 15. rujna 2023. godine.

Natječaj je otvoren za sve studente sa završenim preddiplomskim studijem. Takođe je potrebna minimalno jedna godina radnog iskustva. Stipendije se dodijeljuju na osnovu postignuća, a kandidati će biti procijenjeni prema akademskom i profesionalnom uspjehu, rezultatima prijemnih ispita i motivacijskom pismu.

Više informacija o stipendijama možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.luissbusinessschool.nl/news/six-6-new-scholarships-for-luiss-business-school-amsterdam/

O Luiss Business školi u Amsterdamu

Luiss Business School je međunarodno priznata institucija akreditirana od strane EQUIS-a i AMBA-e. Kroz svoje obrazovne i istraživačke aktivnosti, škola pruža znanje i vještine potrebne za suočavanje s trenutnim i budućim ekonomskim i društvenim izazovima.

Škola podržava profesionalni i osobni razvoj studenata na različitim nivoima. Svaki program je dizajniran kako bi odgovorio na određene potrebe tržišta ili kako bi anticipirao određene obrazovne potrebe, s ciljem razvijanja studenata kao inovativnih lidera sposobnih za vođenje i utjecanje na proces donošenja korporativnih odluka.

Luiss poslovna škola ima sjedišta u Rimu, Milanu, Bellunu i Amsterdamu.

O Executive edukaciji na Luiss Business školi u Amsterdamu

Executive obrazovanje sastoji se od programa s pola radnog vremena i fleksibilnih programa posebno osmišljenih za profesionalce, menadžere i poduzetnike koji žele nadograditi svoje vještine i kompetencije.

Također škola pruža obilje mogućnosti za umrežavanje i povezivanje s profesionalcima sličnih interesa i vodećim osobama u industriji, kao i usluge EduCare-a koje podržavaju osobni i profesionalni razvoj tijekom cijele edukacije.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu