Homepage > Competitions > Program Priljev mozgova - Postdoc

Baza natječaja

Program Priljev mozgova - Postdoc

Deadline: 15.04.2009.

Scholarship administrator: Nacionalna zaklada za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj RH
Level: not defined
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Priljev mozgova

Gost

CILJ: Omogućiti znanstvenicima iz inozemnih institucija rad na znanstvenoistraživačkom projektu u Hrvatskoj.

PRIJAVITI SE MOGU: Istraživači iz akademske zajednice ili industrije koji žive izvan Hrvatske te institucije na koju znanstvenici dolaze.

FINANCIRANJE: Projekti u trajanju od 3 do 12 mjeseci u iznosu do 75.000€, uključujući plaću, materijalne troškove istraživanja,troškove preseljenja te putne troškove. Obavezno je sufinanciranje institucije u iznosu od 30%. 

Za više informacija ovdje

Senior

CILJ: Zasnivanje radnog odnosa sveučilišnog profesora ili priznatog znanstvenika na hrvatskom sveučilištu ili znanstvenom institutu gdje će provoditi istraživanja i sudjelovati u nastavi.

PRIJAVITI SE MOGU: Hrvatski ili strani sveučilišni profesori i priznati znanstvenici ili institucija na koju znanstvenik dolazi.

FINANCIRANJE: Projekti u trajanju od 3 do 12 mjeseci u iznosu do 100.000€, uključujući plaću, opremu te putne troškove. Obavezno je sufinanciranje institucije u iznosu od 30%.

Za više informacija ovdje

Postdoc

CILJ: Unapređenje profesionalnih kompetencija mladih istraživača.

PRIJAVITI SE MOGU: Postdoktorandi zaposleni na hrvatskim znanstvenim institucijama za odlazak na inozemne institucije te postdoktorandi iz inozemnih akademskih institucija i industrije za rad na znanstvenoistraživačkom projektu u Hrvatskoj.

FINANCIRANJE: Sredstva se dodjeljuju kao osobna stipendija u trajanju od 3 do 12 mjeseci. Dodjeljuje se do 20.000€ uz putne troškove i dodatak za obitelj.

Za više informacija ovdje


 

 

 

Previous year's competition

Program me Brain Gain - Postdoc (2008)

 

 

 

Visit www.ceu.hu