Homepage > Competitions > Scholarships for low income students in Istra county

Baza natječaja

Scholarships for low income students in Istra county

Deadline: 10.02.2016.

Scholarship administrator: Istarska županija
Level: undergraduate, postgraduate
Field of study: not defined
Place of study: Croatia

 

Istarska županija će akademske godine 2015./16. dodijeliti ukupno 20 (dvadeset) stipendija u mjesečnom iznosu od 1.100,00 kn studentima slabijeg imovnog stanja koji redovito studiranju na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima ili specijalističkim diplomskim studijima kao i sa njima izjednačenim studijima u inozemstvu.

Stipendija se studentu odobrava za jednu akademsku godinu, a isplaćuje se deset mjeseci od 1. listopada 2015. do 31. srpnja 2016. godine.

Pravo na podnošenje prijave za dodjelu stipendije imaju redoviti studenti koji:

  • su državljani Republike Hrvatske,
  • imaju status redovitog studenta na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima ili specijalističkim diplomskim studijima kao i sa njima izjednačenim studijima u inozemstvu,
  • imaju prebivalište na području gradova ili općina Istarske županije najmanje 5 (pet) godina prije objave natječaja za dodjelu stipendija,
  • da nisu istovremeno korisnici stipendija grada ili općine na čijem području imaju prebivalište ili stipendiju iz ostalih izvora.

Rok za prijavu na natječaj je 10.02.2016.

Natječaj u cijelosti možete pročitati na web stranici Istarske županije.

 

 

 

 

Visit www.ceu.hu